Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de febrer 9, 2014

Pastís de xocolata amb maduixes!

Imatge
  Aquest és un pastís boníssim, sobretot pels amants de la xocolata, i molt senzill de fer. No es fa gens embafador i les maduixes li donen un toc fresc, molt saborós i agradable.  INGREDIENTS: 230g de mantega 200g de sucre 4 ous 100g d'ametlles moltes 4 cullerades soperes de cacau pur en pols 150g de farina 1 sobre de llevat 1 rajola sencera de xocolata de cobertura 10cl de llet Melmelada de maduixa 5 maduixes fresques i senceres 1 cullerada sopera de sucre glass xarop de maduixa  ELABORACIÓ: Desfem, a foc lent, 200g de mantega i en reservem 30g per la cobertura, mentrestant separem els rovells de les clares dels ous i aboquem, els uns en un bol i les altres en un altre bol per deixatar-les a punt de neu. En el bol dels rovells hi afegim el sucre i remenem bé fins que quedi cremós i d'un groc suau, tot seguit hi aboquem la mantega desfeta i continuem remenant per mesclar-ho bé. Barregem la farina amb l'ametlla molta, el cacau i el llevat i h

Hamburgueses "delicatessen" de soja texturitzada!

Imatge
Imatge trobada a Google La soja, així com les altres llegums , té moltes propietats nutritives però es coneix que conté més proteïnes i aminoàcids que la resta. També és molt rica en vitamines (A, B, B12, C y E), en minerals (potassi, fòsfor, magnesi, calci, zinc i ferro), en hidrats de carboni i en fibres vegetals. De la soja se n'obtenen diferents productes alimentaris, que s'elaboren amb la llavor sencera, com ara la llet de soja, el tofú, el tempeh, la farina o kinako, l'oli de soja, el tamari (salsa de soja), lecitina i també la proteïna texturitzada de soja o soja texturitzada. La soja texturitzada és un producte deshidratat molt usat en substitució de la carn picada perquè té una consistència similar a l'hora de cuinar-la i pel seu alt valor nutritiu ric en proteïnes, minerals, vitamines, fibres i hidrats de carboni. S'obté a partir de diferents processos industrials per eliminar-ne l'oli i la pell primer i per deshidratar-la i texturitzar-la,