Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de febrer 9, 2014

Pastís de xocolata amb maduixes!

Imatge
Aquest és un pastís boníssim, sobretot pels amants de la xocolata, i molt senzill de fer. No es fa gens embafador i les maduixes li donen un toc fresc, molt saborós i agradable. 
INGREDIENTS: 230g de mantega200g de sucre4 ous100g d'ametlles moltes4 cullerades soperes de cacau pur en pols150g de farina1 sobre de llevat1 rajola sencera de xocolata de cobertura10cl de lletMelmelada de maduixa5 maduixes fresques i senceres1 cullerada sopera de sucre glassxarop de maduixa  ELABORACIÓ: Desfem, a foc lent, 200g de mantega i en reservem 30g per la cobertura, mentrestant separem els rovells de les clares dels ous i aboquem, els uns en un bol i les altres en un altre bol per deixatar-les a punt de neu. En el bol dels rovells hi afegim el sucre i remenem bé fins que quedi cremós i d'un groc suau, tot seguit hi aboquem la mantega desfeta i continuem remenant per mesclar-ho bé. Barregem la farina amb l'ametlla molta, el cacau i el llevat i ho incorporem, sense deixar de remenar, en el …

Hamburgueses "delicatessen" de soja texturitzada!

Imatge
La soja, així com les altres llegums, té moltes propietats nutritives però es coneix que conté més proteïnes i aminoàcids que la resta. També és molt rica en vitamines (A, B, B12, C y E), en minerals (potassi, fòsfor, magnesi, calci, zinc i ferro), en hidrats de carboni i en fibres vegetals. De la soja se n'obtenen diferents productes alimentaris, que s'elaboren amb la llavor sencera, com ara la llet de soja, el tofú, el tempeh, la farina o kinako, l'oli de soja, el tamari (salsa de soja), lecitina i també la proteïna texturitzada de soja o soja texturitzada. La soja texturitzada és un producte deshidratat molt usat en substitució de la carn picada perquè té una consistència similar a l'hora de cuinar-la i pel seu alt valor nutritiu ric en proteïnes, minerals, vitamines, fibres i hidrats de carboni. S'obté a partir de diferents processos industrials per eliminar-ne l'oli i la pell primer i per deshidratar-la i texturitzar-la, sometent-la a altes temperatures, …