Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de gener 1, 2012

Ep, no badis!

Imatge
Si sents un NO és NO i si sents un SI és SI! Cal fer el que sentim que hem de fer sense cedir a les pressions i repressions que ens castiguen i ens fan mal. Per mi, la Vida és l'únic sagrat de debò i és per això que cal prendre'n cura, tot lluitant  pel respecte, la dignitat, la defensa dels drets humans i la pau des de la raó, l'educació, els sentiments positius i la consciència amb seny. Torno a dedicar-vos una altre cançó del darrer disc de la Rosana ¡¡Buenos días, mundo!! car, cantant-la aquest matí mentre feia net, m'han fet ganes de compartir-la perquè expressa, amb ritme, el que jo expresso en el meu discurs i amb la meva actitud vers la meva vida i la dels/de les altres! Espero que la gaudiu en aquest dia d'hivern, tan primaveral i assolellat, que ens regala la Vida!!!!
REVOLUCIÓN Triste es quedarnos en el intento, no diría yo que no, pero es más triste el aburrimiento, del que nunca lo intentó. Todas las calles que dan al mundo, pasan por tu corazón. ¿Vas a dejarlos …

Nit de Reis, Nit per Ells!

Imatge
Nit de Reis, Nit pels infants amb il·lusió i per totes les persones que, des del seu cor d'infant, mantenen vives les il·lusions i fan possibles els somnis de la mainada, fent-los sentir que la Vida té Màgia!!!! Espero que els Reis us deixin agradables i boniques sorpreses però sobretot desitjo que deixin, a cada llar, PAU, HARMONIA, ALEGRIA, JOC, RIALLES, TENDRESA, CALMA i, molta molta, FELICITAT,... per sempre més!!!!
Que tingueu molt bona nit!

Hem fet un altre conte!

Imatge
The sun's cycle north of the Artic Circle photographed on the island of Loppa from July 21, 19:00h till July 22, 18:00h
Hem estat elaborant aquest conte amb l'Henoch, a partir d'unes làmines que tenia de quan vam anar a Nordkapp. Hem gaudit molt fent-lo perquè tot el procés d'elaboració comporta tot un treball previ d'adquisició de coneixements necessaris per a poder redactar un conte sobre un tema determinat. El Pau ha participat de la primera part del projecte però redactar el conte no li ha cridat prou l'atenció perquè tenia un altre projecte a mitges i, també, el volia acabar! Val a dir també que, tot i que va molt a l'una amb l'Henoch, la diferència d'edat es nota en algunes activitats per la diferència d'interessos d'aprenentatge d'ambdós! Cosa evident i, totalment, normal i lògica, per cert! :)  Així doncs, aquí tenim el conte i,...


Open publication - Free publishing - More conte

OBJECTIUS Català * Elaborar un conte seguint tots els proc…

Tardes d'hivern!

Imatge
M'agraden les tardes d'hivern, sobretot, quan són reposades però actives. El caliu de la llar, havent dinat mentre els petits encara aprofiten les darreres estones que queden de sol, per a córrer pel pati tot empaitant-se o empaitant quelcom que els hagi sorprès, em reconforta i em fa recuperar l'energia gastada en l'intens matí, feiner però tranquil i alegre, ja transcorregut. L'aroma del cafè, acabat de fer, impregna l'aire mentre les rialles, les corredisses, els bots de les pilotes, ..., i els comentaris de l'Henoch i el Pau jugant contents l'omple de joia i calma. Els plats ja són nets i el cafè fumeja mentre l'agulla de ganxet dansa entre els meus dits, com si d'una vareta màgica es tractés, per a crear diferents coses a partir d'un fil, normalment, de llana. El Daniel volia una gorra per a poder-se recollir les rastes i donant primer voltes al cap i després voltes al fil, finalment em va sortir!!!!

El sol ja se n'ha anat a dormir i …

Feliç Cada Dia en el 2012 i en els que li segueixin!!!!

Imatge
Enguany, el Pare Noël ens ha portat el darrer CD de la Rosana i he trobat que aquesta cançó, pel que diu i per l'alegria que transmet el seu ritme, és força adient per a compartir, en un dia com avui, amb totes i tots els que ens visiteu! Esperem que la gaudiu com nosaltres! Bon Any!!!!

Cada Dia és important i Cada Dia podem trobar quelcom per celebrar i brindar, també, sense alcohol!!!! Fer els dies bonics i alegres o tristos i enfadats, només depèn de tu!!!!
Petons Sincers & a Happy New Year!