Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: d’agost 7, 2011

Més cosetes bones per elaborar, cuinar i degustar!

Imatge
Hem fet una Trena d’ametlles i coco per berenar. Com que ens ha quedat molt bona, volem compartir la recepta amb tu que ens estàs llegint i coneixent a través del nostre bloc

Quan els fills s’estimen i es respecten

Imatge
Què pot haver més gratificant per una mare que viure amb uns fills que s’estimen i l’estimen, que es cuiden, que juguen, que riuen, que fan pallassades, que són responsables, que estimen la vida i la gaudeixen fent coses positives i profitoses, que són agraïts, creatius, amables, intel·ligents, sincers,... Que més li puc demanar a la vida si el que més m’omple i m’enriqueix ho tinc cada dia i ho gaudeixo amb plena intensitat? No, no li demano res a la vida... A la vida només li puc donar les gràcies per tot el que m’ofereix i pels quatre meravellosos fills que ha fet desenvolupar-se en el meu ventre i ha fet néixer perquè creixin lliures al meu costat, fins que alcin el vol del seu propi camí. El camí de la seva vida personal tot sabent però, que quan em necessitin em tindran amb ells perquè sempre estaré a prop, tot recolzant-los en les seves empentes i iniciatives, com sempre he fet. Us estimo molt, molt i molt meravelles de la vida!!!!

Quan tenia 18 anys, el meu pare, escridassant-m…

Estiu actiu: Tarda màgica a la platja!

Imatge

Consciència i Respecte, és el que més cal si volem un món millor!

Un amic ens ha enviat aquest vídeo per E-Mail i m'ha semblat molt interessant, il·lustratiu, didàctic, entenedor i, sobretot, molt ben explicat i lligat tot el que s'explica, que són un munt de coses molt, molt i molt importants! És un bon recurs didàctic per fer entendre la necessitat vital d'aturar el carro del consumisme, el malbaratament i tot el que comporta el sistema de vida d'occident! Si volem un món millor pels que hi som ara i pels que hauran de venir, cal ser molt conscient del MAL tan gran que se li està fent a la NOSTRE MARE TERRA i a tots els éssers que l'habitem!!!! Cal cuidar i estimar la Terra tot ensenyant, amb l'exemple, el mateix als nostres fills/es. Si vols un futur millor, PREN CURA DE LA MARE TERRA I ESTIMA-LA MOLT, MOLT i MOLT car ella no ens ha deixat mai d'ESTIMAR malgrat no s'hagi parat mai de maltractar-la!!!!

ESTIMA LA MARE TERRA, DEPENS TOTALMENT D'ELLA. NO HO OBLIDIS MAI!!!!