Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de març 4, 2012

8 de març, Dia de la Dona Treballadora!

Imatge
El 8 de març de l'any passat, les terres catalanes, fins i tot les platges, van cobrir-se de blanc car va nevar arreu i, la veritat, va ser quelcom bastant inèdit i més tenint en compte que per ací no acostuma a nevar fora muntanya i menys per aquestes dates! En les fotos podeu apreciar la quantitat de neu que va caure! Fixeu-vos en la mimosa com s'esforçava, fa un any, per aguantar el pes de les seves branques, la pobra! Avui, també 8 de març, el sol llueix imponent dalt del cel oferint-nos llum, calor i color en aquest dia dedicat, internacionalment, al reconeixement i la dignitat de les dones treballadores!
8 març 2011
8 març 2012
8 març 2011
8 març 2012
8 març 2011
8 març 2012
8 març 2011
8 març 2012
Esperem que els canvis i els drets pels que tant s'ha lluitat, comencin a ser evidents i reals com els canvis entre les fotografies d'ambdós anys!!!!
Feliç dia de la dona però, sobretot, Feliç cada dia!

Natura i art: Ametllers florits!

Imatge
Ahir vam anar a fer un tomb, no gaire lluny de casa, per a veure de prop els ametllers florits perquè és tot un espectacle veure'ls, tan blancs, entre els verds dels camps i els blaus del cel!!!! Vam parlar de la seva bellesa i de la seva relació amb l'art com a font d'inspiració per a poetes i pintors! Vam gaudir molt d'una llarga passejada, esportiva i instructiva, que ens va fer aprendre més coses sobre el medi natural i seus canvis segons el clima i les estacions, tot sentint el tacte suau del càlid ventet acaronant-nos els rostres; suau brisa que transportava l'aroma de les blanques flors i que nosaltres percebíem d'entre les altres olors: herbes, ginesta, pins, terra, romaní,..., tan característiques  també, dels camps  de vegetació mediterrània del nostre entorn natural immediat. Avui treballarem el poema L'ametller florit de Joan Maragall i Gorina i també observarem i parlarem d'aquestes dues obres de Santiago Rosiñol i Prats.
Ametllers en flor