Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de març 26, 2017

Verds, blaus, grisos i també alguna flor! ;)

Imatge
    Gaudi i estudi del litoral català: Vilassar de mar (Maresme)

Bo i molt saludable, menjar germinats!

Imatge
A casa ens agraden força els germinats, sobretot la soja, i ja fa molts anys que en fem germinar per consumir-ne en amanides i/o en alguns plats calents, com per exemple els fideus xinesos que ens prepara en Saül i que estan d'allò més saborós i bo! Moltes són les llavors que es poden fer germinar a casa per a consum culinari, tant si són llegums (soja, llenties, azukis,...), de cereals (arroç, blat, alfals, quinoa,...) i/o d'altres vegetals (bròquil, rave, porro,...) i el fet que es tracti d'una llavor en ple desenvolupament fa que augmenti el valor nutricional de totes les seves propietats nutritives i que aquestes siguin ben assimilades pel nostre organisme en consumir-les doncs a més són de bona digestió perquè la faciliten. Les llavors quan germinen transformen els seus components bàsics, els aminoàcids, tornant-los més digeribles així com també passa amb els hidrats de carboni doncs el midó es transforma en glucosa, és a dir, en sucres de més fàcil digestió.