dissabte, 22 de març de 2014

Mousse de crema!


A casa ens agrada molt la mousse de xocolata però encara ens agrada molt més investigar i variar! Així doncs, l'altre dia vam pensar que en comptes de fer crema dolça, com fem normalment, podríem fer mousse de crema si hi afegíem les clares muntades i la nata batuda com fem amb la crema de xocolata per fer la mousse. El resultat va tenir molt d'èxit i l'haurem de repetir! ;)

INGREDIENTS
  • 4 ous
  • 1/2l de llet
  • 200ml de nata per muntar
  • 140g de sucre
  • 20g de farina de blat de moro 
  • 1 pessigada de canyella
  • 1 tros de pell de llimona
ELABORACIÓ
Utilitzem dos bols per separar els rovells de les clares. En el bol dels rovells hi afegim el sucre, la farina, la canyella, la llet i ho batem bé procurant que no quedi cap grumoll. Tot seguit, aboquem la mescla en un pot amb la pell de llimona i ho fem coure, a foc lent i sense deixar de remenar, fins que ens quedi espès i cremós. 
Ara que ja tenim la crema feta cal deixar-la refredar i aprofitar per muntar la nata i les clares d'ou. Incorporem la nata en la crema, a poc a poc i remenant suaument a fi de barrejar-ho bé. Tot seguit, fem el mateix amb la merenga fins que ens quedi tot ben mesclat. Repartim en copes i ho deixem refredar en la nevera un parell d'hores, com a mínim, abans de gaudir la mousse!


Que vagi de gust! ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...