Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de novembre 18, 2012

Manualitats nadalenques: Vasos per espelmes!

Imatge
Aprofitant que ja arriba Nadal, avui hem estat pintant vasos de vidre per col·locar-hi espelmes. És una activitat molt senzilla i atraient pels nens/es que ens serveix per decorar i "il·luminar" diferents espais durant les festes nadalenques. Necessitem vasos de vidre, baixets i amples per col·locar les espelmes a dins, pintures de vidre i motius nadalencs (si es vol) per combinar-los amb les pintures.
Bon cap de setmana!

Centre d'interès: El crisantem!

Imatge
El crisantem (Chrysanthemum), és la flor de la tardor per excel·lència perquè floreix entre finals d'octubre i principis de novembre en diverses varietats de formes i colors. Nosaltres, aprofitant l'esclat de les nombroses flors que han fet els de casa, omplint el porxo de color una altra vegada, les hem observat, les hem olorat i les hem pres com a centre d'interès per a treballar diferents matèries: CMN, Matemàtiques, Català, Castellà i Anglès.
Coneixement del Medi Natural (CMN) Observació de les diferents plantes de crisantems que hi ha a casa i comentari de les diferències respecte: a les fulles (forma, grandària, color), a les flors (corol·la i calze), a l'aroma i a la forma i l'altura de la planta, tot recordant i repassant els conceptes ja treballats en l'estudi de la flor i en l'estudi de la vegetació del pantà de Vallvidrera.Cerca d'informació i curiositats sobre aquesta planta en llibres i a través de la xarxa.Treball sensorial (tacte, olfacte,…