Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de juny 8, 2014

Fem matemàtiques i química, tot elaborant núvols de sucre!

Imatge
A casa som més llaminers de fruites i de cremes i pastissos, elaborats per nosaltres, que no pas de llaminadures però, de tant en tant, també ens agrada menjar-ne alguna, sobretot els núvols de sucre que, tot i ser empallegosos, és difícil estar-se'n de tastar-los quan en tens al davant! Per això, quan vaig veure la recepta en el bloc Best Yummy Recipes   vaig pensar que era una bona ocasió per aprendre a fer-los i d'aquesta manera quan, de tant en tant, ens vinguin de gust els podrem elaborar més naturals i passant-nos-ho bé perquè ens agrada molt cuinar i experimentar amb els aliments per conèixer-los més, tot descobrint les seves propietats, els seus components i els seus canvis degut a les mescles i les variacions de temperatures, sobretot. Des de que els meus fills eren ben petits, aprofito les estones en les que elaborem receptes, per treballar aspectes i continguts de química , matemàtiques i llengua (expressió i comprensió oral i vocabulari específic, sobretot).