Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de novembre 6, 2011

En homenatge i defensa dels pobles indígenes!

Imatge
La prepotència i l'altivesa de l'home "blanc", per creure's superior a la resta d'espècies, està arribant a límits que, fa vint anys, no es podien ni imaginar!!!! Si quan en Joan Manuel Serrat cantava el Plany al Mar, la seva ignorància i inconsciència ja era greu, avui en dia ho és molt més!!!! Semblava que amb tota la lluita que hi havia pels DRETS HUMANS i PELS DRETS DELS POBLES, seria un fet en el futur. Ara ens trobem en aquell futur que, alguns/es, pensàvem que l'estaca que referia Lluís Llach en el Campus de la UAB o en l'estadi del Barça ja era un passat i que la solidaritat, la consciencia, la coherència i la llibertat un fet, per fi, possible i real quan arreu sonaven concerts de molts/es cantautors/es que lluitaven per la Pau i la Llibertat, sobretot, d'Expressió i Opinió! I què és el que hi ha? Una societat totalment "passota", malaltissa i consumista que només pensa en el seu melic? Una societat on la delinqüència està permes…

Màgia! De llauna,... a test!

Imatge
Com que encara ens quedaven unes quantes fulles de plataner, he pensat que podríem fer quelcom més amb elles i ens hi hem posat!!!! Així doncs, he pensat que podríem fer i en veure el pot de tomàquet, ho he tingut clar!
Primer hem llimat la vora de la llauna i li hem posat cinta adhesiva de paper, per tal de que no talli. Seguidament l'hem folrat de paper de diari, amb cola blanca, per poder-hi enganxar les fulles perquè, si en el paper ja costa d'enganxar-les, directament en la llauna penso que no ens n'hauríem ensortit!
En les fotografies es pot veure el procés per convertir una simple llauna, en un bonic test de fulles de plataner! Processos de percepció, de memòria i d’atenció (1)

Imatge
Treballar la percepció, la memòria i l’atenció és molt necessari per a desenvolupar, correctament, les capacitats bàsiques com a base sòlida dels posteriors aprenentatges (matemàtiques, llengua,...). Tenir una bona percepció, memòria i atenció (visuals i auditives) afavoreix l’aprenentatge dels codis alfabètic i numèric, tan imprescindibles i necessaris per assolir la resta d’aprenentatges, pròpiament, acadèmics. La  velocitat i l’eficàcia lectores, per exemple, estan condicionades pel procés de descodificació i aquest depèn del grau de desenvolupament de les habilitats nomenades anteriorment. Hi ha molts jocs, divertits i entretinguts, que ajuden a integrar, progressivament, els processos perceptius, de memòria i d’atenció, tot afavorint i potenciant les altres capacitats d’aprenentatge. És convenient doncs, potenciar aquestes habilitats fent activitats i jocs d’atenció, percepció i memòria de manera habitual i continuada, donat que són processos de desenvolupament evolutiu personal que…

Més calçat fet amb ganxet!

Imatge
Aquest cap de setmana plujós i melancòlic, per a mi, ens va tenir recollits a casa, ben calentons!!!! Vam tenir temps de fer moltes coses i com que l'Henoch i el Pau van estar molt tranquils i entretinguts, com sempre que juguen junts, vaig aprofitar per provar de fer unes "sabatilles" per comptes d'uns peücs, seguint les mateixes directrius bàsiques. En les següents fotografies podeu veure les variants per si us animeu a fer-ne unes!!!!   

Us animeu?

Queden molt cuques!!!! ... i són molt còmodes!!!!