Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de març 24, 2013

Matemàtiques i llançaments al parc!

Imatge
Ahir, ens va arribar a través del facebook aquest vídeo que ens mostra com multiplicar d'una manera diferent, molt senzilla i molt divertida!

L'Henoch, que és un entusiasmat de les matemàtiques i sempre va fent càlculs mentals, es va quedar molt sorprès i, en el parc, es va dedicar a practicar una bona estona perquè li va semblar molt divertit multiplicar d'aquesta manera que encara no coneixíem!


Mentrestant, i aprofitant que havia plogut i la sorra estava mullada, el Pau es va dedicar a fer boles per a practicar llançaments, tot tractant de tombar l'ampolla que s'havia endut de casa, doncs ell ja tenia molt clar que era el que volia fer quan arribés al parc! ;)Estudiem els cavalls!

Imatge
Els infants interpreten el que observen segons la seva pròpia visió del món que els envolta i en funció de les seves experiències vivencials i dels coneixements que van adquirint a partir de les preguntes que es fan i que fan, així com també de les respostes que n'obtenen en les converses que estableixen a partir de les seves inquietuds per saber, conèixer i aprendre.
Si volem que els seus aprenentatges siguin significatius i els puguin integrar de manera correcta i positiva, els continguts s'han d'escollir en funció de l'interès que desperten en la mainada atenent al seu procés evolutiu individual, a la seva curiositat i a les seves necessitats d'aprenentatge sorgides del propi interès però atenent també a l'ensenyament/aprenentatge dels continguts marcats des de les diferents àrees del currículum de primària. Per aquesta raó i aprofitant l'interès que l'Henoch i el Pau tenen per aprendre "coses" dels cavalls, he preparat la següent unitat d…