divendres, 31 d’agost de 2012

Melmelada de figues!


Les figues són un fruit molt nutritiu amb un alt valor energètic per la qual cosa va molt bé menjar-ne quan ens sentim dèbils degut a l'esgotament físic o mental. Contenen molt calci, magnesi i potassi; glucosa; vitamines; greixos i enzims i el seu consum reforça el sistema nerviós i el cervell.
És una fruita que està indicada per a tractar la gastritis perquè té un efecte calmant en la irritació de les mucoses digestives. També és un bon remei per a combatre l'estrenyiment pels seus efectes laxants, sobretot quan el fruit és madur.
Remei laxant: Posar 150 gr de figues seques en remull, deixar-les tota la nit i consumir-les, pel matí, en dejú.


Que gaudiu d'un bon cap de setmana, un xic més fresquet que aquests darrers però!!!!

dimecres, 29 d’agost de 2012

On hi ha Verd hi ha Vida!


A casa sempre hem reciclat i reutilitzat, tot reduint el consum en conseqüència, perquè pensem que és molt important prendre cura del medi ambient i prendre consciència del mal que fa el malbaratament en molts sentits, tant a nivell personal com social, així com també l'acumulació de deixalles i residus. Els meus avis paterns i la meva àvia materna ja n'eren molt conscients i, des de ben petita, ja em van transmetre aquests valors, tot fent-me entendre la importància de vetllar per la natura i d'aprendre a ser el més autosuficient possible fugint de l'opulència i el consumisme irracional.
Seguint la tradició doncs de conservar i reutilitzar objectes per donar-los un altre ús, hem anat decorant i omplint el pati de vida al llarg dels anys (des que el Daniel va néixer), tot usant qualsevol cosa que ens pugui servir per a plantar-hi plantes... des d'una tassa de vàter a un tronc sec d'olivera, per exemple!i ben bonic que ens queda!!!! ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...