Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: d’agost 26, 2012

Melmelada de figues!

Imatge
Les figues són un fruit molt nutritiu amb un alt valor energètic per la qual cosa va molt bé menjar-ne quan ens sentim dèbils degut a l'esgotament físic o mental. Contenen molt calci, magnesi i potassi; glucosa; vitamines; greixos i enzims i el seu consum reforça el sistema nerviós i el cervell. És una fruita que està indicada per a tractar la gastritis perquè té un efecte calmant en la irritació de les mucoses digestives. També és un bon remei per a combatre l'estrenyiment pels seus efectes laxants, sobretot quan el fruit és madur. Remei laxant: Posar 150 gr de figues seques en remull, deixar-les tota la nit i consumir-les, pel matí, en dejú.

Que gaudiu d'un bon cap de setmana, un xic més fresquet que aquests darrers però!!!!

On hi ha Verd hi ha Vida!

Imatge
A casa sempre hem reciclat i reutilitzat, tot reduint el consum en conseqüència, perquè pensem que és molt important prendre cura del medi ambient i prendre consciència del mal que fa el malbaratament en molts sentits, tant a nivell personal com social, així com també l'acumulació de deixalles i residus. Els meus avis paterns i la meva àvia materna ja n'eren molt conscients i, des de ben petita, ja em van transmetre aquests valors, tot fent-me entendre la importància de vetllar per la natura i d'aprendre a ser el més autosuficient possible fugint de l'opulència i el consumisme irracional.
Seguint la tradició doncs de conservar i reutilitzar objectes per donar-los un altre ús, hem anat decorant i omplint el pati de vida al llarg dels anys (des que el Daniel va néixer), tot usant qualsevol cosa que ens pugui servir per a plantar-hi plantes... des d'una tassa de vàter a un tronc sec d'olivera, per exemple!i ben bonic que ens queda!!!! ;)