Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: d’agost 5, 2012

Alegries que ens donen!

Imatge
La Colo de Buceando en mi ha tornat a pensar en nosaltres per a compartir un dels tants premis que ella rep, premis que com ella diu són mostres d'afecte "Entiendo estos pequeños intercambios como muetras de cariño y oportunidades para conectarnos unas con otras."
Aquest, en concret, m'ha fet especial il·lusió perquè el seu missatge m'agrada i el comparteixo plenament! Gracias, Colo!

Quan treballava a l'escola, i sobretot en l'època que me n'encarregava de l'educació física, vaig prendre plena consciència del mal que fa la competitivitat insana doncs, gairebé tots els conflictes es generaven per les actituds i conductes negatives i violentes (verbal i física) que aquesta provoca. Va ser una etapa molt intensa en aprenentatges i molt fructífera de la meva vida perquè, conjuntament amb els/les mestres d'EF de les altres escoles de la ciutat, vam treballar molt sobre el tema i vam elaborar molt material d'activitats lúdiques i esportives no …

Pinzellades sobre els chakras: Introducció (3)

Imatge
L'equilibri dels chakras
Com ja vaig comentar en la primera entrada sobre els chakras, aquests funcionen com si de rodes dentades i interconnectades entre elles es tractessin, de manera que si un chakra està bloquejat (gira lent) o està massa obert (gira ràpid) provoca desequilibri en tots els altres i, per tant, disfuncions en tot el sistema.
El desequilibri dels chakras està relacionat amb els desequilibris emocionals originats, normalment, en la infància a partir de situacions o experiències negatives viscudes i no resoltes. Convé doncs atendre als nostres records i sentiments per tal d'identificar les disfuncions de cada chakra i poder, així, aplicar els mètodes necessaris per a poder-los treballar i equilibrar ja que per a poder sentir pau interior i benestar cal que tots els chakras funcionin en harmonia doncs són part d'un tot global.
Cada chakra ha de funcionar en la freqüència òptima i exclusiva que determina els seus colors i les seves característiques pròpies; q…