Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de desembre 18, 2011

Carta pels Reis Mags d'Orient!

Imatge
Estimats Reis Mags d'Orient, Potser pensareu que enguany la meva llista és molt llarga però em conformaré, tan sols, amb sentir-me escoltada.

Demano: Que m’escoltin per aprendre a escoltar i així poder comprendre les altres persones No sentir-me tan qüestionada ni jutjada, sovint crec el que diuen de mi i em genera inseguretat Que les pors i prejudicis dels adults no em neguin oportunitats Que els condicionants educacionals i socials no ofeguin la meva espontaneïtat Poder deixar volar més sovint els meus somnis i despertar la meva creativitat Que se’m tingui més en compte a l’hora de decidir el què he d’aprendre i us asseguro que el meu interès es multiplicarà Que els adults siguin més conseqüents entre el que diuen i el que fan, doncs el discurs que d’ells aprenc, a vegades no té gaire relació amb els seus actes i actituds; això em genera contradiccions perquè jo aprenc paraules però actuo en funció dels models que veig. No passar tantes hores davant d’un full; també aprenc observant, ju…

Manualitats nadalenques: Una garlanda correu!

Imatge
A casa, des de que el Daniel i el Saül eren petits, tenim el costum d'enviar la carta del Pare Noël amb un globus d'heli per veure com s'enlaira i s'allunya cel enllà! Enguany però, no hem trobat globus d'heli en cap establiment dels que hem anat i hem hagut de fer una altra pensada (potser abans de Reis en trobem i els podem enviar a ells la carta amb el globus perquè ens agrada molt veure'l volar fent de missatger) Després d'explicar a l'Henoch i al Pau que no hem trobat cap globus, hem tractat de trobar una solució perquè el Pare Noël podés trobar la carta i hem pensat que podríem fer una garlanda per la llar de foc, amb unes botes decorades per posar-hi la carta i una nota d'agraïment a dins! Així doncs, ens hem posat a treballar perquè demà ja arriba i no teníem gaire temps!
Per fer les estrelles, hem utilitzat cartró de tetra brik que fa dies havíem pintat de daurat per la banda de les lletres i així poder tenir una banda platejada i l'altra …

Adaptant els espais a les nostres necessitats!

Imatge
Aquests dies hem estat fent canvis en l'habitació del Pau i l'Henoch perquè estem preparant una aula/taller de plàstica en l'antic taller de casa. Això ens ha permès treure alguns mobles per dur-los al taller i guanyar així més espai en l'habitació dels petits de la casa. De moment només hem enllestit l'habitació que, en realitat, són dues i demà començarem a preparar l'aula/taller. Estem molt contents i il·lusionats amb els nous canvis!!!!
L'habitació ens ha quedat així i ...
l'aula/taller (exterior i interior), de moment, està així (amb tot pel mig) però aviat estarà molt diferent, ja ho veureu!!!!

Manualitats nadalenques: Una postal de Nadal!

Imatge
El Daniel ha animat l'Henoch i el Pau per a fer una postal de Nadal i els ha quedat així!

 L'hem penjat en la barra de la cortina, de tant que ens ha agradat, per acabar de decorar la finestra!

Aquestes són postals d'aniversari que també han fet l'Henoch i el Pau!