Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de juliol 10, 2011

Cançó a Antoni Gaudí

Imatge
Aquesta cançó està dedicada a Antoni Gaudí, la música és de "Viva la gente" i la lletra de Mireia Muñoz.

Ens ha agradat perquè és fàcil d'aprendre i ens parla sobre l'obra artística d'Antoni Gaudí.

Estiu actiu: El nostre trencadís!

Imatge
Al nostre pati hi tenim una paret molt llarga que el separa del jardí que es troba pel damunt de la mateixa. És una paret ondulada que marca tot un camí des de l’entrada principal fins la paret de la casa dels veïns. Sempre l’havíem pintat de color blanc però s’embrutava molt per mor del jardí que li feia regalims negrosos de regar-lo. A la iaia Cecília no li agradava gens perquè deia que amb aquells regalims el jardí no lluïa com hauria de lluir. Ara fa quatre estius que, pensant en com li hauria agradat veure aquella paret a la iaia, vaig començar a fer el trencadís que vaig acabar l’estiu passat. La iaia, que estimava la natura amb el cor, sempre havia valorat molt Gaudí i la seva obra i me’n parlava, en la meva infància i adolescència, transmetent-me un sentiment d’amor vers la bellesa, el color i la curiositat de les seves creacions arquitectòniques, inspirades en la natura, i de valoració vers la creativitat, la imaginació, les idees i el gran talent de Gaudí per haver pogut fe…

Els contes de l'Henoch!

El programa Issuu per editar llibres i contes ens ha agradat molt. L'Henoch va començar a inventar-se contes quan era molt petit. Hem volgut editar-ne un dels primers que va escriure i ens ha quedat així!!!!
Open publication - Free publishing - More contes

La vida gira i gira!

Vivències i experiències d'una mare abandonada, acuitada i maltractada, amb molta alevosia, per les actituds masclistes i xenòfobes dels pares dels seus 4 fills (2 amb cada exparella), llurs famílies i amics/gues.

Open publication - Free publishing - More literatura