Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: d’agost 14, 2011

Recogida de firmas. Familia homeschooler imputada

El Pau i l’Henoch col·laboradors!

Imatge
El més matiner de casa és el Pau. Avui però, s’ha despertat el darrer, de ben segur que somniava en quelcom divertit i bonic que la fet romandre més estona al llit! Quan s’ha despertat, no ha dit res, s’ha vestit i ha començat a fer el llit per iniciativa pròpia i no és pas un llit petit, que consti, perquè l’Henoch i el Pau, gairebé cada nit, dormen amb mi car els agrada més que dormir als seus llits respectius! Jo em trobava al menjador escombrant i pensava que ell dormia, he sentit passes i he pujar a l’altell per fer-li un petó de bon dia i... m’he quedat bocabadada! Ell solet havia fet el llit!!!! Li he fet un munt de petons i l’he felicitat per ser tan treballador, net i polit com s’ha de ser! M’ha mirat somrient i m’ha dit: - Mama, estàs contenta oi? Ho posaràs al bloc? - I tant que si!!!! – li he contestat, baixant les escales per anar a cercar la càmera de fotos. 


Mireu que bé que l’ha fet!!!! D’aquí la seva carona de content i satisfet! L’Henoch, mentrestant i des de que s’havia …

Menú casolà Internacional

Imatge
A casa ens agrada molt cuinar i ens ho passem d'allò més bé, tant cuinant com menjant, després, el que hem cuinat. Avui, l'Henoch i el Pau han proposat de fer Chicken Curry per dinar car els agrada moltíssim! Aquesta recepta la vam trobar en una revista infantil d'anglès mentre fèiem una activitat d'anglès. L'activitat va convertir-se en traduir la recepta per poder-la cuinar, doncs els va interessar més que el que estàvem fent. Van aprendre moltes paraules, entre elles Chicken Curry i és per això a casa ho diem així!

Quan hem acabat de dinar, que s'ho han menjat tot i molt de gust, els he proposat de fer un pastís de formatge i s'hi han apuntat de seguida. Hem fet la "Tortada" de formatge i de tan contents i motivats que estaven, fins i tot, han anat a fer un passeig amb el Daniel per donar-me una sorpresa, mentre el  pastís fornava,... dos rams de boniques floretes silvestres!!!!


El Solitari de les boles: Un joc dels països àrabs!

Imatge
Te'n vols fer un? És ben senzill!


Estiu actiu: Passejant per les canonades com la Incy Wincy Spider!

Imatge
INCY WINCY SPIDER Incy Wincy Spider went up the water spout down came the rain and washed the Spider out Out came the Sunshine and dried up all the rain and Incy Wincy Spider went up the spout again!

Cura i manteniment de l’hort (3)

Imatge
Aviat podrem començar a menjar els tomàquets, doncs ja comencen a posar-se vermells! Els carbassons, les cols i els pebrots però, encara han de créixer més perquè tot just estan començant a sortir! Enguany, el Pau i l'Henoch estan vivint el tema de l'hort amb molt més interès i participació que aquests anys enrere (encara eren massa petits). Ells també creixen i amb ells els seus interessos i la seva curiositat per saber i aprendre cada dia més coses, sobretot, de la vida i el seu per què. Veure, dia a dia, els canvis i el desenvolupament de les plantes els emociona i els motiva molt i més encara pel fet d'adonar-se'n que és gràcies a la dedicació i cura que, entre tots, tenim per l'hort  i les plantes en general, que aquestes es fan formoses i ens regalen les seves flors o els seus fruits, de contentes que estan perquè les reguem i mimem com cal.
Carbasseres
Pebrots


Cols Tomaqueres


I tot sigui dit, a casa, no només creixen les plantes i els nens! També creixen els fillet…