Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de setembre 11, 2011

Educar en verd; un llibre amb idees per apropar els nens i les nenes a la natura

Imatge
Des de Graó Ed, m'ha arribat la recomanació d'aquest llibre i com que trobo que és molt interessant, jo també el recomano encara que, de moment, només me n'he llegit la ressenya.

Fem una carpeta per desar els dibuixos?

Imatge
Tal i com us vaig dir en l'entrada dels  Llibres artesanals (26/8/11) , en aquestes imatges es veu el procés per elaborar una carpeta per a desar làmines de dibuix. Per fer unes portades per a un llibre artesà, hem de seguir el mateix procés. En el primer slideshow, mostrem com es fan les portades i en el segon com les decorem dibuixant amb el paper de seda i la cola blanca. El Pau va voler fer el Silvestre, un dels fills de la Galeta, i l'Henoch va voler fer un volcà en erupció!!!!

Què podem i volem expressar amb imatges fotogràfiques?

Imatge
La fotografia és un art i, com tota expressió artística, s'ha de deixar fluir sense reprimir-la. Gairebé tots els/les nens/es se senten atrets per les càmeres de fotos perquè pels petits, donat que ho van descobrint tot per curiositat i interès, és tracta d'un aparell interessant i rar, doncs atrapa el que està viu en imatges que immobilitzen un instant, per sempre més. És important aprofitar aquesta curiositat i inquietud per motivar-los a que s'expressin a través de la fotografia, captant allò que els cridi l'atenció amb plena llibertat d'actuació, això si però, fent-los una (o les que calguin) explicació prèvia de com s'utilitza la càmera i de la importància que té el prendre'n cura car és un aparell delicat i massa "màgic" perquè caigués i es fes malbé o perquè toquéssim botons que té, sense mirar prim, i també s'espatllés. Quan se senten segurs amb la càmera perquè confies en ells i la saben fer anar, és curiós veure'n els resultats do

Cartas de apoyo para la familia González García

Imatge
Penso que és vergonyós i totalment intolerant aquesta pressió psicològica i "persecució", tan antidemocràtica, que se'ns està exercint, sobretot, aquests darrers anys a les famílies que, conscientment i responsable, optem per educar als nostres fills/es sense fer ús del sistema (escola) que ens ofereix o, millor dit, imposa el govern perquè pensem que hi ha altres alternatives millors per oferir-los l'educació i els valors que volem per a ells i elles. Són els nostres fills/es i com a pares i mares tenim dret a decidir i oferir-los el que considerem millor per a ells i elles!!!! El logo d'ALE, t'enllaça a l'article publicat per Anicka on hi pots trobar la carta per si vols recolzar la família González Garcia en aquest mal tràngol que els està tocant viure! Demà també pot ser la nostra porta la que rebi la trucada del jutjat! Petons sincers a tots i totes!!!! 

Tot cercant informació sobre la tardor per la xarxa, hem trobat...

A slideshare , hi hem trobat molts treballs sobre la tardor que ens ajudaran a conèixer i a aprendre moltes coses referents a aquesta estació de l'any que, enguany, ja està arribant! Gràcies a tots i totes per compartir les vostres feines i experiències!!!! Presentacio tardor View more presentations from macupagador La Tardor View more presentations from ikoromi Els colors de la tardor View another webinar from raquel sierra Caaco dossier 1011_aj20_r1_tardor_castanyada_2n_any View more documents from mtalaverxtec