La Mimosa púdica!

La planta sensible de la que us parlava en l'entrada de l'11 de novembre la vam portar de Puerto Rico l'any 1989. Bé en vam portar llavors i des d'aleshores no em deixat de gaudir-la a casa. Normalment, a l'hivern mor perquè és una planta tropical que no aguanta les temperatures més baixes de 13 ºC, enguany però, i suposo que per la bonança que ha fet, s'ha mantingut ben eixerida. 
Ara la tenim al menjador i sembla que ho està agraint perquè continua ben bonica malgrat hagi perdut algunes fulles. El fet de tenir-la a dins i protegida del fred, fa que la podem observar millor i amb més atenció, amb la qual cosa hem pogut veure com es "plega tota avergonyida" per la nit quan es posa a "dormir", tot fent honor al seu nom que, ara, que hem investigat ja el sabem: Mimosa púdica!

De nit

 De dia

Comentaris

Me encanta esta planta!! Tuvimos una y la disfrutamos muchísimo.
Os he dejado un premio en mi blog.
Besos!!
Unknown ha dit…
Realmente, es una planta muy curiosa! A ver si consigo que aguante el invierno!
Gracias por el premio, Nely, aunque yo no soy mucho de este tipo de cosas, pero, sobretodo, te agradezco tu consideración y tu valoración hacia mi persona y mi trabajo pues me llena y ayuda a seguir luchando y trabajando! Un beso muy grande! Luego me paso por tu blog!
Inma ha dit…
Qué planta tan curiosa, yo no la conocía!!

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!