Tan màgic sempre, el MontSeny, quan es vesteix de tardor!

Contactar amb la Natura, respirar-la, escoltar-la, admirar-la, sentir-la,..., i vibrar al ritme del seu batec mentre ens continua apassionant en transmetre'ns tants coneixements i aprenetatges a través de les sensacions, sentiments i emocions que ens fa experimentar en cada moment i cada vegada que alguna planta, animaló i/o element ens atrau quan ens crida la seva atenció, per mostrar-nos allò que vol que n'aprenem d'ell o ella! Tan instructiva i plaent l'escola de la Vida! "Mens sana in corpore sano"! És important, vital i bo aprendre i desenvolupar les capacitats humanes, pròpies i innates, atenent a la salut, la sensibilitat i el seny!
Gràcies sempre MontSeny per fer-nos aprendre tant i ensenyar-nos tanta Vida i Màgia cada vegada que et venim a veure! Fins aviat, bell i vell amic, t'estimem sempre!  


"La terra és com una catifa sumptuosa amb tots els matisos del groc. 


















Les branques dels arbres, mig nues, conserven encara una vaga ressonància. Les poques fulles que hi resten es passen hores i més hores, tremolant com desesperades, amb por de perdre el seu mirador aeri. Ara caic, ara no caic, fins que un bufarut de tramuntana les llença, fent-los fer vertiginosos viratges pel petit espai. Planegen majestuosament i cauen per posar un nou element al prat que s'allargasssa sota els arbres, que arriba a prop de la riera, on naveguen una estona, abans d'ajudar amb la seva fermentació, la nova vida invisible que treballa ja sota terra.










  















  











    
El paisatge té una qualitat extraordinària i sembla una immensa casulla brodada. Hi ha tantes fulles com tonalitats, des del verdós desmaiat, al marró fosc, passant per totes les gammes dels rosats i dels malves més prestigiosos.






  

   










Reposo sota l'alzina i a través de les seves fulles veig com es filtren els raigs de sol i com defalleixen."
Mª dels Àngels Vayreda, La meva masia.



  
Tan màgic el MontSeny, tan màgic Viure! ;)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!