Gofres de nous!

 

INGREDIENTS:
  • 250g de farina
  • 100g de mantega
  • 75g de sucre
  • 4 ous
  • Mig sobre de llevat
  • 75g de nous pelades
  • 125ml de llet



ELABORACIÓ:
Batem els ous i hi afegim el sucre sense deixar de remenar. Escalfem la mantega per desfer-la i l'aboquem, tot mesclant-la bé amb els ous i el sucre. Hi afegim la llet, la farina i el llevat mentre anem remenant la massa perquè quedi homogènia. Finalment, hi posem les nous i ho batem tot amb la batedora elèctrica a fi de que les nous quedin triturades i la massa ben fina, encara que espesseta.
Endollem la gofrera i els anem fent, tranquil·lament i amb compte per no cremar-nos!
Amb aquestes quantitats surten deu gofres ben bons que es poden menjar tal qual o bé amb melmelada, xocolata desfeta, nata i/o sucre glass pel damunt, segons vingui de gust. A casa, normalment els prefereixen sols perquè queden molt esponjosos i gustosos! Mmmm!


Que vagi de gust!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!