Reciclant palers: una caseta d'eines!


Utilitzant principalment palers i altres fustes i vidres també reciclats, hem fet una caseta-taller per les eines. De mica en mica i com si d'un joc de construcció es tractés, la caseta ha anat prenent forma i ara és un espai més, útil i agradable per treballar, del que podem gaudir a casa.  

    


Ens sentim molt contents i satisfets de com ens ha quedat i ens hem demostrat, una vegada més, que amb ganes i il·lusió tot és possible. Les despeses quan recicles són mínimes i les idees, a mesura que vas fent, van venint soles!!!!
Reciclar i reutilitzar materials i mobles vells tot transformant-los, ens fa estalviar, ens fa prendre cura del medi, ens estimula la creativitat, ens manté actius, ens fa fer exercici, ens fa aprendre, ens diverteix i ens ajuda a millorar l'ordre, el benestar i la qualitat de vida! ;)

Comentaris

Georgina Subirats ha dit…
Us ha quedat una passada! quina bona feina, ja podeu estar-ne ben orgullosos i contents! Em dic Àngels i sóc de Tortosa, sovint llegeixo el vostre bloc, m'agrada molt i aprofito per felicitar-vos i alhora donar-vos les gràcies per tot el que compartiu a la xarxa. Una abraçada!
Lídia ha dit…
Gràcies a tu Àngels per aquests comentaris tan motivadors que inspiren a continuar compartint algunes de les coses que fem en el nostre dia a dia! ;)
La veritat és que estem molt satisfets del resultat i, ara que ja està acabada, contents de poder-la gaudir i utilitzar!
Petons i benvinguda al nostre bloc! ;)
Neus Pipiripip ha dit…
Acabo de descobrir el vostre bloc i mhi quedo una estona! Quina passada la caseta.... xulissima!
Lídia ha dit…
Doncs benvinguda, Neus! Esperem que t'agradi! ;)

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!

Contes per a treballar valors: Jaume de Vidre!