Gràcies cantautors/es per ser i estar!


L'altre dia llegia aquesta reflexió de l'Ismael Serrano sobre els/les cantautors/es i molts són els records, amb nostàlgica enyorança, que em venien a la ment! Records d'uns temps on aquestes poesies cantades amb l'acompanyament d'una guitarra, m'explicaven aquelles veritats que la gent del barri, normalment, callava; cançons, plenes de consciència i humanitat, que enfortien els meus principis i m'encoratjaven a lluitar per un món més racional, solidari i tolerant. Un món utòpic per a molts i moltes però possible i real per a les persones que el somniem i el volem!
Són cançons que m'han acompanyat sempre i, sobretot, aquests darrers anys que ens han tocat viure de foscor i por per tot el mal que ens han fet i exercit, als meus fills i a mi, sense haver-ho demanat ni haver-ho pogut evitar; cançons que m'han ajudat a aixecar l'ànim quan no me'n quedava gens i que m'han ajudat, també, a fer comprendre als meus fills grans el per què del que ens estava passant.
Avui, i suposo que ha estat perquè res passa perquè si, he trobat aquest vídeo en el Facebook d'una amistat, el qual té molt a veure amb els sentiments i pensaments que hem colpegen des de fa uns anys!
Fa quatre dies el post de l'Ismael Serrano i avui la poètica reflexió d'en Luis Pastor!
El present ens torna a somriure des de que ens han tancat el cas doncs el control, l'acuitament i les fortes amenaces rebudes aquests tristos anys ja s'han acabat! I aquestes magnífiques troballes d'aquesta setmana hem confirmen que les coses, encara que lentament, ja estan canviant! ;)



Comentaris

Anònim ha dit…
Attractive component of content. I just stumbled upon your blog and in
accession capital to claim that I acquire in fact enjoyed account your blog posts.
Anyway I'll be subscribing on your augment and even I achievement you access consistently rapidly.
my site :: my blog guest
Unknown ha dit…
Welcome to our blog then and thanks for commenting, it helps me to improve! ;) I like you enjoy it!

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!