Gracias por estar ahí!



La Colo de Buceando en mi, que ens té molta estima i apreci, ens ha tornat a donar una alegria al compartir aquest premi tant graciós, bonic, primaveral i especial amb nosaltres!!!! Gracias Colo! Ha sido un detalle muy lindo por tu parte pensar en nosotros para compartir este premio tan especial! 
És un premi dolç però picardiós i vol saber 5 coses sobre els nostres gustos i aficions: 

Un llibre que recomanes: Quan t’agrada llegir, com a mi, i ja et queda només 1 mes i escaig per fer-ne 49, la llista de llibres a recomanar és tan llarga que costa de decidir-se per un; en casos així, tanco els ulls i dic el primer que em ve en el record i en aquest cas ha estat la novel·la d’Alessandro Baricco, Seda. Un llibre molt curtet, com un sospir, però que perdura, per sempre més, en el bagul dels bons records com el tacte de la seda!

Un joc, joguina o activitat que no falla amb els teus petits: És difícil perquè no paren en tot el dia i juguen a moltes i amb moltes coses però mai diuen que no si els proposo una partida d’escacs, fer un pastís, anar a plantar a l’hort, anar a fer una excursió o investigació (muntanya, platja, bosc,...),..., ara bé, els guixos, llapis i llapis de colors els agafen cada dia! I els Magnetix i els Geomag, també! 

Una cançó infantil: Sens dubte, tot i que en cantem moltes, Puff era un drac màgic


Un bon pla: Deixar-nos guiar pel nostre instint positiu, la nostra imaginació i creativitat i les nostres necessitats, tot compartint i respectant-nos, perquè, cada moment, ens sorprengui i sigui màgic, estiguem allà on estiguem! 

Una cançó: Aquí em passa el mateix que amb els llibres, així doncs faré el mateix que he fet abans per decidir-me, cosa que no m’és gens fàcil! ;) No és gens fàcil però, aquest cop, m’ha vingut molt ràpid tant que així com penso escric i no puc evitar citar en aquesta ocasió Esos locos bajitos de Joan Manuel Serrat doncs és molt d’agrair que els nostres ”locos bajitos” estiguin al nostre costat, estimant-nos i deixant-se estimar, perquè un dia van dedidir que fóssim les seves mares! Per a ells i elles doncs que ens fan la vida més meravellosa i alegre, GRACIAS POR ESTAR AHÍ fills i filles de l’amor i la vida! Cuidem-los com el millor tresor que es pugui tenir perquè els infants són un tresor ple de sorpreses màgiques si els estimem i els escoltem, tot respectant-los la seva integritat perquè puguin ser ells mateixos sense pors, tensions, repressions ni confusions!!!! 


Aquest premi especial el vull compartir amb 

La Marisol de Pinta la lluna doncs és de les primeres seguidores que vam tenir i encara no s’ha cansat de visitar-nos! ;) Gracias por estar ahí, Marisol! 

La Inma de Para mi peque con amor que encara que sé que es va plantar i li ho respecto, és un premi molt adient per ella doncs, així com la Marisol, sempre se’n recorda de nosaltres! Que el reculli és el de menys, nomenar-la és el que compte! Gracias por estar ahí, Inma! 

La Colo de Buceando en mi, doncs encara que li torni com si d’un boomerang es tractés, se’l mereix de tot cor perquè haver-la conegut m’ha donat molta força i molta empenta en uns moments molt difícils per nosaltres i m’ha ajudat molt la seva empatia i comprensió. Gracias, Colo, por estar ahí! 

I també el vull compartir amb l’Henoch de Mana el Cor i el Pau de Pau perquè es continuïn motivant en fer els seus blocs amb els que aprenen tant perquè els fan amb moltes ganes i il·lusió! A més, qui millor que els meus “locos bajitos” per a agrair-los que estén ahí? Gràcies Pau i Henoch per ser tan meravellosos i per estar en les nostres vides! 

Gràcies també a tots i totes els que ens visiteu encara que no ens deixeu els vostres comentaris perquè també estais ahí! ;)

Comentaris

Inma ha dit…
Lidia, muchas gracias por acordarte siempre de nosotros en estos momentos, eres un sol!! Y por respetar tanto nuestra decisión de no recogerlos. Un besico familia!
Daniel ha dit…
Moltes felicitats :D
lorenzorc ha dit…
Solo decir que gracias a ti, a tus hijos y a todo lo que haces, muchas gracias por campartir tantisimas cosas y en especial, el premio de una vida tan plena.
besos.
Anònim ha dit…
Felicidades Lídia! Mereces y merecéis bien muchos otros premios de cariño!
Siento haberte dejado este con sus preguntitas pero es debido a que me apetecía conocer algo más de ti, especialmente ese libro. Lo buscaré puesto que no lo conozco y desde ya estoy segura que me agradará! Gracias!

Gracias también por volver a pasarlo a mis manos y, muy especialmente, por tus palabras. Me sonrojas y me hace feliz sentirnos cerca.

Grandes abrazos hermosa!
Unknown ha dit…
Gracias a todos por vuestros comentarios y felicitaciones pues las lindas palabras agradan, animan y siempre son bien recibidas! ;) Besos mil y de colores!!!!

A tí Colo, decirte además que me gusta que me dejaras este premio con sus preguntitas para saber algo más de mi pues me inspiraron a crear una entrada que no esperaba y que me permitió expresar los sentimientos que en ella reflejo! Decirte también que estoy segura que "Seda" te va a encantar!!!! y que a mi también me hace feliz y me llena tu sinceridad y tu amistad! Gracias de corazón por estar ahí, tan lejos en la distancia pero tan cerca en la mentalidad!

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!