Doooonuts? Quina casualitat!!!!

No fa gaire dies que parlàvem de com es deurien fer els donuts perquè ens semblava una textura difícil d'aconseguir i vam quedar que cercaríem la recepta per a poder provar-los de fer, doncs ens agraden molt però la pastisseria industrial no gaire i, cada vegada, menys! I ves per on, casualitats o coincidències de la vida, que l'endemà d'aquesta conversa van penjar en el bloc La Pantigana una entrada on s'explicava molt bé la manera de fer-los!!!!
Ens vam alegrar molt perquè ens va semblar cosa de "màgia", doncs va ser parlar-ne i pam! Dit i fet, vam entrar en el nostre bloc i en la llista dels blocs que seguim ens estava esperant la recepta, talment com si hagués estat pendent de que la demanéssim per aparèixer davant dels nostres sorpresos ulls! ;)
Recepta en ma doncs, només calia posar-s'hi i abans d'ahir va arribar l'esperat moment car "lo bueno se hace esperar", que diuen!


Ens van quedar boníssims, tot i que era la primera vegada que els fèiem, i s'hi us animeu veureu que no és gens complicat, a més, seguint els passos de la recepta del bloc La Pantigana és bufar i fer ampolles perquè s'entén molt bé el procés d'elaboració i pels amants de la xocolata, també s'explica com fer-los amb cobertura!


Moltes gràcies La Pantigana per la recepta car ens va anar molt rebé i a més, ara que ja els hem tastat, podem dir de totes totes, que surten molt rebons! Diferents però molt més bons i saludables que els industrials!!!!

 
 
 
 

Mmmm! Molt Bon Profit!!!!

Comentaris

Daniel ha dit…
I lo boooonisims que estaven.
Amb cobertura també els hem de provar!!!
Un peto Mama.
Lídia ha dit…
Boníssims, boníssims! Eh que si? ;)
lorenzorc ha dit…
Que ganas de probarlos entran al verlos, que la Bimbo se puede ir a paseo con estos donuts de verdad.
felicidades por el descubrimiento.
besos
Anònim ha dit…
Ay, familia, qué aún no he desayunado!!!!

Estoy haciendo un repaso mental de los ingredientes que apunta La Pantigana y si no fuera por el tiempo de reposo sería bien capaz de ponerme a ello, puesto que tiene una pinta estupenda!!

Me pregunto si quedarían bien horneados en lugar de fritos... en casa no somos muy de freír, la verdad es que ni siquiera sé hacerlo (quina vergonya!) y temo que nos quede un verdadero churro... Qué opinas, maestra?

Gracias por compartir con todos nosotros. Los niños están guapísimos!!
Lídia ha dit…
Buenísimos Lorenzo, ya los haremos el próximo día que vengas a vernos!!!! Besos para ti también!
Lídia ha dit…
Ya lo probarás en otro momento que tengas más tiempo para reposar la masa pues vale mucho la pena y no cuestan nada de hacer! Lo que comentas sobre hornearlos se puede probar pues malos no quedarán, está claro! Ahora bien, decirte que al freirlos es prácticamente, vuelta y vuelta, porque se hacen muy rápido y no se impregnan de aceite porque flotan en él! Yo los hago en una sartén pequeña y el doble de honda que las normales pues para hacer roscos, buñuelos, churros,... va mejor y no salpica pues la cuestión es freirlos en abundante aceite y bien caliente porque son masas que se hinchan y flotan en él!
Séguro que, lo hagas como lo hagas, te quedarán buenísimos pues estoy segura que los harás con alegría y cariño, ingredientes indispensables para que todo quede rico y bueno!!!! Si que están muy guapos! Y disfrutaron un montón porque recién hechos están deliciosos!!!! Vamos que se los comieron en un plis i més contents que un gínjol!!!! Besos mil, guapísima!!!!

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!

Contes per a treballar valors: Jaume de Vidre!