Dies de Pasqua i aprenentatges!

Clicant en la imatge podreu veure i llegir el conte

Part del treball que fem a casa pel que fa a les llengües estrangeres, és l'estudi de les cultures i tradicions dels seus països de procedència. 
A Anglaterra, els elements més significatius d'aquestes festes són els ous i els conills de pasqua que es fan, principalment, de xocolata. 
Els conills simbolitzen la fertilitat perquè és un animal que es reprodueix amb facilitat i es considera, per tant, símbol d'esperança i vida.
És costum en aquestes dates (a França també ho fan) amagar ous de xocolata per a que la mainada els trobi, també es disfressen de conills i reparteixen dolços i caramels pels carrers!
Amb aquest vídeo d'en Max, el Daniel i el Saül i molts nens i nenes quan els feia de mestra, van aprendre quelcom sobre aquesta tradició anglesa d'amagar els ous de Pasqua pel jardí alhora que aprenien anglès. L'Henoch i el Pau, des de ben petits, també l'han gaudit sempre i és que aquest conte, és tan dolç i tendre que sempre tens edat per veure'l. La llàstima és que no l'he trobat sencer però us en deixo aquest fragment per a que el conegueu si encara no el coneixeu! ;)

Max's Chocolate Chicken from Rosemary Wells on Vimeo.


Us ha agradat?

Comentaris

Unknown ha dit…
Si, il est vraiment sympa! ;)

Bienvenue sur notre blog et merci bien pour commenter!
Anònim ha dit…
Qué hermosa historia tras la tradición de Pascua, no sabía lo que simbolizaban en ella los conejos. Pero es una costumbre que me agrada, los huevos tan coloridos y el rico chocolate...
Gracias por compartir y por el vídeo, se lo pondré a la dulce Cerecita y así continúo afinando mi oído con el inglés :)
Mil besos, familia!
Unknown ha dit…
Lástima que el video no esté entero, nosotros lo tenemos en VHS, lo compré en Inglaterra cuando Daniel y Saül eran pequeños como sus hermanitos, los cuales aún no habían nacido! Vale mucho la pena cuidar y conservar los materiales y recursos, nunca se sabe si habrá que volver a usarlos, je, je!
El cuento es muy lindo también y si se lo lees también practicas pronuntiation! ;) Enseñándoles se aprende mucho!!!!
Unknown ha dit…
Muchos besitos para vosotros también, Colo! (que se me ha publicado el comentario antes de tiempo! ;)

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!