Visita al CosmoCaixa Barcelona/Museu de la Ciència!


Aquest dimarts passat, vam anar al CosmoCaixa Barcelona/Museu de la Ciència aprofitant una promoció que és vàlida fins el 19 de febrer 2012 i que us suggereixo, si podeu, que l'aprofiteu perquè val molt la pena tant pel que fa a la visita al Museu que és interactiu (els i les que el coneixeu ja ho sabeu) i permet reforçar molt els aprenentatges sobre els fenomens físics i naturals, com per la projecció en 3D sobre la Selecció Natural segons Charles R Darwin. A més, podreu visitar també l'exposició temporal: Dinosaures. Tresors del desert del Gobi que romandrà al museu fins el 18 de març 2012 i que també val molt la pena doncs no sempre hi ha l'ocasió de veure aquestes meravelles de la natura! (clicant en les respectives imatges podeu accedir als tràilers informatius)










Vàrem gaudir i aprendre molt en una tarda màgica per a l'Henoch i el Pau doncs tot el que és nou per ells, els és màgic ja que als infants els sorprèn la màgia del descobriment de les coses i meravelles que hi ha en la vida!
La projecció en 3D a cúpula completa de la pel·lícula Selecció natural, realment, ens va transportar a tots i ens va fer viure 3/4 d'hora, que van passar volant, en el món que va observar i conèixer Darwin, tot recordant-nos que hem d'estimar i preservar la Mare Terra i tota la seva riquesa natural de la qual en formem una petitíssima part i en depenem, totalment, per poder viure i respirar!
Va ser una tarda al·lucinant i molt ben aprofitada perquè tant el film com l'exposició temporal són dignes de veure per aprendre i saber, cada dia, una mica més!

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
This free photo slideshow customized with Smilebox


Comentaris

welivelearning ha dit…
Doncs, no ens ho perdrem! A l'Urtzi ultimament li interessen molt els dinosaures.

Gràcies per compartir-ho. Pot ser un dia podrem fer una excursió/visita així juntes.

Petonetes. Yvonne.
Unknown ha dit…
Au i do! A veure si us animeu perquè el que veiem i vivim no ho oblidem (no és com el que només llegim o ens expliquen) i la veritat, no és el mateix veure fotografies que veure un esquelet tan gegantí al davant! A més aquests ossos i les dents, tan grans i mil·lenaris, són dignes de veure!
Ah! I la projecció és...súper! :)
Petons i bona nit!
Marisol ha dit…
Nosaltres tenim pensat anar aviat!! gràcies Lídia per fer-nos memòria! petons!
Unknown ha dit…
De res!
Tant l'exposició permanent com la projecció són espectaculars! Gaudireu força!
Inma ha dit…
Qué buena tarde, me imagino que los peques disfrutarían y aprenderían muchísimo, verdad? Un besico.
Unknown ha dit…
Se lo pasaron genial, Inma, y los no tan peques y yo también disfrutamos mucho! :)

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!