Manualitats nadalenques: Una garlanda correu!


A casa, des de que el Daniel i el Saül eren petits, tenim el costum d'enviar la carta del Pare Noël amb un globus d'heli per veure com s'enlaira i s'allunya cel enllà! Enguany però, no hem trobat globus d'heli en cap establiment dels que hem anat i hem hagut de fer una altra pensada (potser abans de Reis en trobem i els podem enviar a ells la carta amb el globus perquè ens agrada molt veure'l volar fent de missatger)
Després d'explicar a l'Henoch i al Pau que no hem trobat cap globus, hem tractat de trobar una solució perquè el Pare Noël podés trobar la carta i hem pensat que podríem fer una garlanda per la llar de foc, amb unes botes decorades per posar-hi la carta i una nota d'agraïment a dins!
Així doncs, ens hem posat a treballar perquè demà ja arriba i no teníem gaire temps!


 
 
 

 
 


Per fer les estrelles, hem utilitzat cartró de tetra brik que fa dies havíem pintat de daurat per la banda de les lletres i així poder tenir una banda platejada i l'altra daurada per a fer un mòbil o alguna altra cosa. Avui ens ha servit per a fer estrelles per la garlanda correu!!!!

 
 
 

I aquest és el resultat. Esperem que al "Pare Noël" li agradi!!!!


Us desitgem un Bon Nadal i que el "Pare Noël" us porti molts regals però, sobretot, PAU, CONSCIÈNCIA, AMOR, EQUILIBRI, CALMA i HARMONIA per a que podem gaudir d'un Feliç Any Nou ple de dies bonics, tranquils i divertits!!!!

Comentaris

Marisol ha dit…
Qué bé han quedat les botes i la garlanda! segur qu'el Pare Noel us portaràn mooolts regals!!
Qué tingueu molt bones festes i un bon Nadal!!
Molts petons!
Inma ha dit…
Muy buena idea lo de los globos, me parece super bonito. Pero esta guirnalda que habéis hecho también es preciosa y tiene una parte misteriosa con la chimenea y el fuego. ¡Que paséis unas felices fiestas! Un beso.
Unknown ha dit…
A mi també m'agrada molt com els ha quedat i l'Henoch i el Pau ho han fet molt il·lusionats i concentrats! Gràcies i Molt Bones Festes per a vosaltres també, Marisol!

Lo del globo les encanta pero este año, no he encontrado porque se me ha echado el tiempo encima aunque, quizás, ha tenido que ser así por la interesante conversación habida con ellos y por la linda guirnalda que han elaborado tan contentos! A ver si para reyes me da tiempo de comprar uno pues es muy lindo ver sus caras y la emoción de sus cuerpos cuando se eleva y se aleja con la carta!
Ah! y, por supuesto, que lo paseis muy bien vosotros también! Besos y gracias Inma!

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!