Cura i manteniment de l’hort (3)

Aviat podrem començar a menjar els tomàquets, doncs ja comencen a posar-se vermells! Els carbassons, les cols i els pebrots però, encara han de créixer més perquè tot just estan començant a sortir!
Enguany, el Pau i l'Henoch estan vivint el tema de l'hort amb molt més interès i participació que aquests anys enrere (encara eren massa petits). Ells també creixen i amb ells els seus interessos i la seva curiositat per saber i aprendre cada dia més coses, sobretot, de la vida i el seu per què.
Veure, dia a dia, els canvis i el desenvolupament de les plantes els emociona i els motiva molt i més encara pel fet d'adonar-se'n que és gràcies a la dedicació i cura que, entre tots, tenim per l'hort  i les plantes en general, que aquestes es fan formoses i ens regalen les seves flors o els seus fruits, de contentes que estan perquè les reguem i mimem com cal.

Carbasseres

Pebrots

 

Cols
                
TomaqueresI tot sigui dit, a casa, no només creixen les plantes i els nens! També creixen els fillets i filletes de la Galeta que ens fan riure molt perquè són molt divertits i juganers!Comentaris

Daniel ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Lídia ha dit…
Oi que si? Que guay que t'hagi agradat! Petons, guapo!
Daniel ha dit…
Quiiiiiiiiiina Passaaaaaaadaaaaaaa!!!
Ha quedat guapíssim!
Gràcies :)
Lídia ha dit…
Oh! Bé doncs aprofito per tornar-t'ho a dir, que contenta estic de que t'agradi!!!! Molts Petons! Guapíssim!!!!

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!

Contes per a treballar valors: Jaume de Vidre!