La Fany i la seva família ens han vingut a veure!

Ahir, van venir la Fany i la seva família a passar el dia a casa. Ens ho vam passar molt  bé i vam riure molt tot recordant temps passats. La Jénifer, la seva filla petita, l'Henoch i el Pau van jugar molt i van fer moltes coses perquè estaven els tres molt contents i il·lusionats. Fins i tot es van banyar a la piscina de tant bon dia que va fer!
Quan van marxar es van emportar a la Fumeta, una de les filles de la Galeta, perquè els feia molta il·lusió tenir una gateta. L'Henoch i el Pau, tot i que la Fumeta era la seva preferida perquè és molt dòcil i tranquil·la, no van rondinar gens, ans el contrari, es van alegrar perquè la Jénifer es va posar molt contenta i feliç de poder-se-la endur perquè li agraden i s'estima molt els animals, sobretot els gats com a la seva mare, i no en tenien cap. Ara ja en tenen una, la Fumeta.















Fins aviat família!!!!

Comentaris

Inma ha dit…
Me alegro que pasaras un buen día con ellas, seguro que fue un placer recordar, recordar y recordar!! En las fotos ya se ve que lo pasaron de maravilla. Un beso!
Ah! Por cierto, me ha encantado vuestro carromato, es genial!
Unknown ha dit…
Gracias Inma! Fue un día muy lindo, de los que no se olvidan!
Tengo pendiente la entrada del proceso de construcción del carromato, la barca y el tren! Un día de estos me pongo a montar los slides!!!! Besos mil!
lorenzorc ha dit…
Y que bien que se lo pasaron los niños/a y todos, que agusto, menos mal que da frutos todo el amor que has puesto siempre en todas las personas que has tratado y Fany en especial lo mucho que te quiere y te defiende. Total es tan sencillo como compartir y vivir el momento, gracias por dejar para la posteridad esta entrada.besos

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!