Hem creat els nostres blocs!!!!

L'altre dia, el Joel Artigues, va posar aquesta entrada al seu bloc: Canviem l'aspecte del nostre bloc. En llegir-la i veure els dissenys infantils, vaig pensar que podria ser molt interessant crear un bloc amb l'Henoch i el Pau però que fos el seu bloc personal, és a dir, un bloc dissenyat per ells i fet per ells. Un bloc per aprendre car elaborar un bloc és una activitat multidisciplinar que permet treballar totes les matèries, exceptuant l'educació física; permet iniciar-los en l'aprenentatge de la utilització i del coneixement de la xarxa informàtica (internet); permet iniciar-los en l'aprenentatge de l'organització i ús d'arxius; és una mediateca personal i al seu gust que els permet utilitzar i aprendre amb tots els recursos TIC que hi tenen penjats i els que hi aniran penjant, a mesura que els vagin trobant; és un mitjà per a comunicar-se amb d'altres persones i, per tant, de sociabilització i, això, fa que les seves entrades vagin dirigides a qui els llegeix amb la qual cosa, permet treballar el discurs escrit que ha de ser, clar, agradable i entenedor, perquè va dirigit a un públic lector que pot comunicar amb ells mitjançant els comentaris que els puguin fer;...
Us deixo els enllaços als seus blocs per si voleu donar una ullada a tota la feina que hem fet en dos dies perquè l'Henoch i el Pau s'han motivat tant que no hi hem parat de treballar en els blocs! i, a més, aquests dos dies han aprés un munt de coses que no sabien perquè hi han posat molt interès en el que feien.
Val a dir que, de moment, la seva participació en la creació del bloc ha estat activa en quant a que ells ho decidien tot i les coses que podien fer, amb el ratolí o el teclat, les feien però ha estat passiva i només d'observació en quant a la manipulació de blogger en si, doncs encara no en tenen els coneixements. Ara bé, estic segura que amb l'interès que hi posen, aviat aprendran a fer les entrades, completament sols (malgrat jo estigui al costat observant per si no els hi surt quelcom) perquè els infants, a més, aprenen molt ràpid, si estan tranquils i motivats, tot absorbint els coneixements com les esponges absorbeixen l'aigua.
Gràcies Joel, una altra vegada, per la teva aportació que em va fer encendre la llumeta!!!!

Comentaris

♥ meninheira ♥ ha dit…
Qué riquiños, ¿quieres que los meta en HS en la sección de blogs de "estudiantes?

Besiñossssssssssss
Joel Artigas ha dit…
De res Lídia! Què "xulos" els blocs!! Amb el seu permís em faré seguidor. Trobo molt encertat que els estiguis introduint en el món dels blocs. Si entres a l'entrada que has esmentat he afegit un enllaç el qual et pots descarregar les plantilles que es visualitzen en imatge i d'altres, no obstant ja veig que les imatges de fons que tenen l'Henoch i el Pau són molt boniques!

Una abraçada. Salutacions i gràcies per tot!
Unknown ha dit…
Y tanto que si, Meninheira!!!! Con toda la tranquilidad del mundo! Me alegra que te hayan gustado y saludarte por aquí es un placer! Besos, guapísima!

I la il·lusió que els farà que te'n facis seguidor i poder comentar-te coses! Perquè, malgrat sigui virtualment, ja et coneixen els meus fills doncs es llegeixen molts comentaris teus i els dos grans també visiten el teu bloc, encara que es tallin a l'hora de deixar un comentari (també hi ha tot un procés i uns processos d'aprenentatge per a poder-ho fer amb seny). Ja em miraré l'enllaç que dius! En el enllaç que tinc, en un gadget pel final d'aquest bloc, del bloc: Decora tu blog, també n'hi ha moltes de plantilles i fàcils de descarregar. Si tens temps i ganes, entra-hi i fes-hi una ullada, doncs crec que t'agradarà! Petons sincers, Joel!
Inma ha dit…
Lidia, me parece un proyecto super bonito y como tú dices, muy interdisciplinar. Un trabajo fantástico que además requiere constancia y responsabilidad, verdad?¡Una estupenda idea! Ahora me paso a hacer una visita!
Unknown ha dit…
Así es y le sacaremos mucho provecho!
Espero que te gusten sus blocs, ya les dirás cosas! :) Besos!
Joel Artigas ha dit…
Gràcies Lídia! Amb el teu permís afegiré aquest enllaç a l'entrada "Canviem l'aspecte del nostre bloc".

M'ha encantat llegir la teva resposta i saber que els teus fills llegeixen els meus comentaris. Una abraçada ben forta a tots!

Salutacions.
Unknown ha dit…
I Tant Joel, després em passaré pel teu bloc i me la miro!
Gràcies a tu per ser com ets i dir-te també, que els teus comentaris els hi fan molt bé! Petons!
♥ meninheira ♥ ha dit…
Ya están añadidos los dos Lídia.

Un besiño grande
m*
Unknown ha dit…
Gracias Meninheira, un beso grande para ti también y para vuestra terriña!

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!