7 Cançons per entendre per què són tan necessàries la PAU i la LLIBERTAT!


Perquè la lluita per la PAU no és d'avui, sinó de sempre car és la lluita de tots i totes els/les que, en cada nova generació, continuem creient en ELLA i en la VIDA.
Ha sigut, és i serà lluita mentre la Pau, la Dignitat de tots els pobles i la Llibertat de pensament, acció i expressió no siguin FETS REALS!!!!



 

Comentaris

paumon ha dit…
Quines cançons més maques, les he sentit tantes vegades, que les tinc grabades al cervell, ha casa meva han sonat sempre des que era petita, Victor Jara, Joan Baez, Lluis Llach (del que m'on pare es una gran fan),... Gràcies per fer que les torni a sentir!! Una forta abrçada. Montse.
Inma ha dit…
Labordeta, la semana pasada hizo un año de su muerte...siempre lo recordaré por su defensa de la libertad. El canto a la libertad... me emociono cada vez que la escucho, muchos aragoneses quisimos que fuera la canción de esta comunidad...pero no pudo ser. Gracias por ponerla entre estas siete. Muchos besos.
Unknown ha dit…
I jo també, Montse, al cervell i al cor, per això pernso que s'han de transmetre com a part del llegat històric i cultural que ens precedeix. A mi m'agrada molt treballar amb cançons (a l'escola ja ho feia) perquè van molt bé per treballar valors i actituds; llengua i literatura; música; història; plàstica,..., són molt interdisciplinars i motiven molt a tenir interès per saber i conèixer! Una forta abraçada per a tu també i m'alegro molt que t'hagi agradat escoltar-les!
Inma, yo también llevo a Labordeta muy dentro de mi pues siempre me ha recordado a mi abuelo paterno por su pensamiento, su lucha, su habla aragonesa, su sinceridad y su bondad. Me hubiera gustado mucho que este canto a la libertad hubiera sido himno de Aragón pues mi corazón es mitad catalán mitad aragonés y me entraña mucho todo lo de esta hermosa tierra que tenéis! Cuidadla mucho que es maravillosa y tiene todavía zonas muy vírgenes y naturales! Gracias a ti también pues me dan mucho ánimo tus comentarios! Besos siceros!
Joel Artigas ha dit…
Cançons mítiques! Gràcies per aquestes melodies de llibertat i pau. No deixaran de ser un pilar més a la nostra cultura i com bé dius: un símbol de dignitat i llibertat de tots els pobles.

Petons!
Unknown ha dit…
Me n'alegro que t'hagi agradat l'entrada i és un honor per a mi que t'hagi agradat la tria de cançons car l'expert en música ets tu! Gràcies per donar-me força i ànim!

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!