Hem anat a collir mores!

A casa ens agrada molt la melmelada de mores, sobretot al Pau, per això hem anat al bosc de la riera que hi ha a prop de casa a collir-ne unes quantes per poder fer algun pot de melmelada.
La mora és un fruit petit i arrodonit, compost de nombroses drupetes verdes que tornen vermelles i morades quan maduren a l’estiu. Surt en els esbarzers, per això cal anar molt en compte per no punxar-se en agafar-les.
Hem trobat poquetes mores però per fer un o dos pots de melmelada ens aniran d'allò més bé!
Durant la passejada, hem aprofitat per observar la vegetació que ens envoltava i hem fet fotografies de les flors i plantes silvestres que anàvem trobant al llarg del camí. D'aquesta manera, les podrem continuar observant quan siguem a casa, encara que les plantes continuïn vivint en el bosc, tot cercant informació per aprendre més coses d'elles.
Com que fa tres dies que va ploure molt, l’olor de la terra i de la vegetació era molt més intensa i bona i l’hem gaudit molt. Les sabates però, se’ns han omplert de fang perquè en observar i fotografiar la vegetació de la zona d'obaga, com que el sol no hi toca gaire, la terra estava força humida i fangosa encara.

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Personalize a digital slideshow

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!