Ens cal una habitació nova!

Totes les persones creixem cada dia i el creixement comporta molts canvis al llarg de la vida, canvis físics, emocionals, psicològics. El conjunt d’aquests canvis i els seus processos d’assimilació, acceptació i adaptació conformen el desenvolupament maduratiu individual de cada persona.

Tots els canvis estan lligats i relacionats entre si, així doncs, el creixement i canvi físic, per exemple, ens obliga a canviar la roba que torna petita i el creixement emocional ens fa triar la roba que volem en funció de les necessitats i/o els interessos del moment que també estan condicionats pels canvis i el creixement psicològic.

Tots aquests canvis, personals i íntims, comporten, alhora, canvis externs a la persona i la seva personalitat però lligats a ella perquè formen part de la seva vida i qualitat de la mateixa i del seu benestar, com per exemple, el canvi de l’habitació com a espai personal, encara que compartit.

Com que en aquesta casa hi ha 4 persones que han crescut i tots els canvis en elles són molt notoris, sobretot els físics, hem hagut de fer canvis de mobles i d’habitacions per adaptar els espais a les actuals necessitats!!!!

I les noves habitacions, amb la cara neta de la recent pintada i els mobles ben muntats, així ens han quedat i els 4 germans se senten molt orgullosos i contents de l’estrena i del treball realitzat!































































































Es nota quines són les fotografies de l’habitació dels grans i quines les de la dels petits?

Comentaris

lorenzorc ha dit…
Miro las fotos como si fuese un usuario que entra en la pag. y son preciosas, se ve mucho color y calor, además de limpio se ve todo muy ordenado, fruto de tú trabajo y dedicación. Me las miro desde estas 4 paredes y lamento mucho tanto tiempo perdido y tantas cosas mal hechas y tanto mal hecho a todos vosotros.
S.Sociales de Rubí se callaran la boca y sobretodo tendrán muy claro que persona eres, que haces, como lo haces y tantas cosas más que se te han negado por la ceguera y la ignorancia malvada de la que te hemos rodeado y todo a tú favor es positivo, gracias por ser quien eres, como eres, lo que haces y lo a conciencia que lo haces, gracias. un abrazo para todos.

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!