Manetes artesanes i "màgiques"!

Quan hem de fer un regal, procurem elaborar-lo nosaltres car el podem personalitzar i alhora aprenem a fer més cosetes, tot desenvolupant idees, creativitat i destresses!
Aquests dies hem estat treballant amb el cuir doncs ens vam proposar fer uns bolsets per dues bones amigues mallorquines que aviat anirem a veure!

El primer que vam fer, va ser tallar les peces i decorar-les!Amb el pirogravador afegim detalls per personalitzar cada regal.


Seguidament vam fer els forats amb la taladradora per a poder cosir i unir les peces.I per acabar, vam usar la rebladora per poder posar les nances i uns gafets per tancar-los!

 


I aquest és el resultat d'una feina que han fet amb molta il·lusió i amb consciència del què feien i el per què car són ells els que volien regalar quelcom fet per ells i que fos útil per a les nostres amigues (mare i filla) quan les anem a visitar! Pel pare estan preparant una bonica llibreta! ;)


El que és indiscriptible és la gran satisfacció i contentura que tenien quan els van tenir acabats! Se'ls feia increïble que els trossos de cuir s'haguessin convertit en dos bonics bolsets!!
Que sana, profitosa, alliçonadora i màgica és l'artesania!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!

Contes per a treballar valors: Jaume de Vidre!