Desenvolupem la creativitat, tot acolorint i embellint el pati!

Reutilitzar rajoles sobrants i/o velles per dibuixar en les parets, utilitzant la tècnica del trencadís, és quelcom que m'agrada i em relaxa, alhora que reparo i enforteixo les parets del jardí, tot acolorint-les i creant, per tant, un espai més acollidor i alegre. Quan vaig fer el primer trencadís, el Pau i l'Henoch eren massa petits per participar-hi de manera autònoma i activa, malgrat en tenien ganes, perquè les rajoles trencades poden tallar-te si no vas en compte i el ciment-cola és massa abrasiu per la delicada pell d'un nen petit, amb la qual cosa, l'activitat no es prou adient per ells; per això la seva col·laboració en aquell moment va ser molt pautada i només amb les peces que no tallaven, amb les quals van fer una flor "carxofera" i les algues de la mar; el que van fer molt activament però, va ser aportar idees i moltes, a més! En aquells moments, el vaig dir que quan fossin més grans faríem un trencadís entre els tres tot sencer! I vet-aquí que aquell futur, que veien tan llunyà, ja és present i, per tant, ha estat el seu moment per crear i dibuixar amb els trossos de rajola, tot jugant a més a muntar, com aquell qui diu, un trencaclosques de peces que, en certa manera, també han d'anar encaixant segons les seves formes.

 
Cal tenir en compte el ritme dels nens sense forçar-los, de manera que no els suposi una feina feixuga, sinó una activitat divertida que van fent quan els ve de gust! El dibuix de la platja (davant) l'ha proposat l'Henoch i el del bosc (darrera) el Pau.




















I "de mica en mica, s'omple la pica", que diuen! Quan aturin les pluges, ens hi posarem un parell de dies més i ja el tindrem enllestit del tot! ;)

Comentaris

Anònim ha dit…
Appreciate the recommendation. Let me try it out.

Look at my website clash of clans hack

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!