Els "Croods" ens motiven a aprendre!


Veure la pel·lícula "The Croods" ha motivat molt els petits de casa a voler conèixer i saber, més característiques i qüestions, sobre els primers pobladors de la Mare Terra. A partir de la visualització s'han fet i han fet moltes preguntes sobre la prehistòria que anem resolen, tot cercant informació i fent activitats al respecte per tal d'entendre i assolir millor els continguts específics que anem treballant de les àrees de CMN i CMS.
La visita al Museu de l'ICP Miquel Crusafont els ha ajudat a entendre més per què es poden saber coses d'un passat tan llunyà i com n'és d'important la funció i la labor dels paleontòlegs i els arqueòlegs pel que fa als estudis i recerques. 


Val a dir que els "Croods" no només ens estant fent treballar aspectes de les àrees de coneixement del medi social i natural, sinó que també ens han motivat a treballar i reforçar la llengua anglesa perquè la cançó "Shine Your Way" de la seva banda sonora, ens ha agradat molt a tots; l'hem traduïda i comentat, per entendre bé el que ens vol transmetre, i l'hem après de memòria perquè ens agrada tant que la cantem cada dia! :D

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!

Contes per a treballar valors: Jaume de Vidre!