Fem-nos un retrat?



Una activitat senzilla i divertida per a fer amb els menuts i que dóna molt de si és la que us mostrem a continuació. Val a dir que aquesta, en concret, va ser realitzada com a regal i sorpresa d'aniversari, per la qual cosa en el procés d'elaboració no hi han participat els menuts de casa però és una activitat molt adient per a fer amb els infants.
Necessitem:
  • Una làmina gran de cartró dur
  • Llapis i goma d'esborrar
  • Pintures
  • Retolador gruixut (si volem perfilar el dibuix)
  • Cúter
  • Càmera de fotos
El procés d'elaboració és molt senzill, només cal pensar quin personatge (conegut o inventat) dibuixarem i quin fons farem. Un cop ho tenim clar, ens posem a dibuixar amb el llapis, tot tenint en compte que el lloc que ocuparà la cara del nostre personatge cal que sigui equivalent a una cara real doncs serà l'espai o "finestra" per on harem de col·locar el rostre abans de fer la fotografia. En acabar el dibuix, el pintarem i quan estigui la pintura seca, tallarem amb el cúter el perfil del rostre per tal de fer la "finestra" per on haurem de mirar quan ens facin el retrat!

 
 
 
 

Tallem l'espai de la cara amb el cúter, amb molt de compte, i ja podem començar a fer retrats de tota la família i dels amics que ho vulguin, és clar!

 
 
 

Adéeeeeeu!!!!

Comentaris

Daniel ha dit…
Quina bona idea i quin gran treball per un regal amb mil i una cares!!! genial l'entrada i el regal!!
Unknown ha dit…
Genial tu i els teus germans! ;)

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!