Rebem la tardor amb flors!


Enguany hem rebut la tardor amb flors perquè n'hem fet un estudi a partir de l'observació de les que aquesta primavera i aquest estiu ens han guarnit el jardí, el porxo i el pati.
Al llarg d'aquestes dues estacions, tan càlides i agradables, hem pres cura de les plantes tot observant, olorant i fotografiant les flors que anaven sortint per a poder-les immortalitzar en aquest àlbum que hem preparat!

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
This photo slideshow made with Smilebox

Apropar-los a les plantes i les flors els motiva a aprendre més sobre elles perquè els seus interessos es multipliquen donat que la curiositat per saber i conèixer augmenta a mesura que n'observen els canvis. Un cop fet el recull de fotografies doncs, vam cercar més informació en les enciclopèdies i els vaig proposar d'elaborar un petit llibret que els servirà per tenir-la recollida i, així, poder-la consultar cada vegada que els vingui de gust. L'Henoch i el Pau us expliquen el què i com ho  vam fer en els seus respectius blocs.


El Pau i l'Henoch s'ho han passat d'allò més bé fent aquest estudi sobre les flors perquè han après coses molt interessants que els han sorprès força i, a més, han gaudit de la feina que han fet així com també dels resultats obtinguts!


Comentaris

lorenzorc ha dit…
Precioso todo!!
Quien lo ha visto conmigo en la oficina (Alfredo) dice que muy guapo todo el montaje y unas fotos muy bien hechas y que jardín más chulo!! y así és y bien que lo se...
Felicidades por todo el trabajo, para todos...:)
Unknown ha dit…
;)
I la música de Trilok Gurtu le queda genial, eh?
Hemos disfrutado mucho haciendo todo este trabajo y estoy muy contenta de como progresan Henoch y Pau con sus aprendizajes! ;)
Inma ha dit…
QUé bonito!! A disfrutar del maravilloso otoño.
Unknown ha dit…
Vaya! Ahora observaremos bien las hojas para hacer el siguiente librito! Je, je! No veas la ilusión que les hace por haberlo hecho ellos and me! ;)

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!