Reciclant i reconvertint: Un "bolso" informal!

Quines ganes tenia de posar-me davant de la Singer i passar una estoneta amb ella!!!! Ara ja feia més d'un any que no m'hi havia pogut posar!, el dia se'n va ràpid i falten hores per a poder fer tot allò que voldries, oi? Ara bé, de mica en mica s'omple la pica i a tot s'arriba si s'hi posen ganes perquè hi ha més dies que llonganisses! ;)
Sempre m'ha agradat cosir, tant a mà com a màquina, però el que més m'agrada és imaginar i crear sobre la marxa, sobretot, a partir de peces de roba que ja no utilitzem però que encara són aprofitables. A més a més, és una bona manera de no desprendre't del tot d'elles i més encara si et porten bons records! ;)
Quan faig els canvis d'armari sempre trobo quelcom que ja cal reciclar o bé reconvertir si se m'encén la llumeta i em ve una bona idea per fer alguna cosa. Així doncs, estant ahir traient i posant roba, vaig veure unes samarretes que ja fa fa uns estius que no em poso però que aquest estiu em faran molt bon servei...


...perquè hi podré portar el que necessiti a dins!!!!


La forma de les samarretes em va anar donant la idea i com que en tenia dues volia aprofitar-les per fer el "bolso" de dos colors i amb compartiments (va més bé per localitzar ràpid el mòbil quan sona! ;) ). Aleshores, les vaig unir per les esquenes, d'aquesta manera ja tenia els tres compartiments i després vaig tallar els tirants per poder fer una nansa més llarga.

 

Vaig embastar-ho tot i avui, quan he tingut un momentet, he anat a visitar la meva amiga Singer que s'ha queixat una mica perquè, darrerament, la tenia molt abandonada! Pobrissona ella, tan bé com es porta i tan bé que s'ha portat sempre, doncs ja fa molts anys que cus sense haver donat mai cap problema perquè, a més de bonica, és una joia que no té preu! M'encanten les antiguitats i aquestes màquines de cosir em porten molts bons i inoblidables records de dolces tardes, tot veient cosir la iaia Martina mentre jugàvem a casa dels avis amb les meves cosines! Records intensos i molt vius, malgrat el pas del temps, perquè em van fer aprendre moltes coses molt positives que mai he deixat de fer i que m'han servit i em serveixen molt i, a més a més, eren estones que m'omplien de calma i felicitat perquè estar amb els avis era com estar en un altre món!

 
 

I després de cosir una estoneta,
així és com ha quedat!!!!


Do you like it?

Comentaris

Daniel ha dit…
Una passada el bolsooo!!!
M'ha agradat molt l'entrada.
:)
Unknown ha dit…
Ha quedat tot xul·lo, eh?
Un petó ben gran, guapíssim!
Inma ha dit…
Qué chulo ha quedado Lídia!! QUé gusto da sentarte ante ropa que ya no utilizas y pensar en qué la podrías utilizar, crear y jugar al mismo tiempo.
Un besico!
Unknown ha dit…
Asi es Inma! Sobretodo cuando te gusta hacer cosas de este tipo! Uaaa! Tenía unas ganas de ponerme a hacer algo en mi estimadísima Singer!!!! ;) Besicos to you, too!
lorenzorc ha dit…
Viste un palito verás que bonito!!
dicho de otro modo, utiliza el coquito y verás que cosas más bonitas salen!!Que ingenio tan preciado y que poco valorado, menos mal que sigues y estas. gracias por compartir y ser tan buena didactaaaa!! besos pa tos...

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!