El conte d'en Max i la Ruby ens ha donat molt de si!

Veure i llegir plegats el conte Max's chocolate chicken que vaig trobar on line, va motivar molt a l'Henoch i el Pau, a més recordaven el conte perquè ja havien vist el vídeo quan eren més petits. Vam tornar-lo a veure i després, veient que estaven força il·lusionats vaig cercar algunes imatges amb Google i les vaig imprimir per a fer un treball amb ells que els servís per a jugar, aprendre i aprofundir els aprenentatges en llengua anglesa, sobretot pel que fa a l'ampliació de vocabulari i la pronunciació, tot aprofitant aquest centre d'interès relacionat, a més a més, amb aquestes dates de Pasqua.
Aquesta tarda, a més, el Pau i l'Henoch han estat treballant llengua catalana i informàtica tot preparant les entrades que han fet (amb el meu ajut car encara són massa petits per fer-ho sols, sobretot el Pau) per explicar-vos tot el treball que vam fer al voltant d'aquest conte que sempre els ha agradat!

A part del que han treballat i aprés avui fent les entrades i del treball plàstic que van fer, van treballar i continuem treballant aquests continguts específics de llengua anglesa:

Comprensió i expressió oral
  • Comprensió d'un petit text oral amb recolzament d'il·lustracions
  • Visualització d'un conte en anglès
  • Listening
  • Assimilació, pronunciació i comprensió del vocabulari nou treballat
  • Preguntar i respondre preguntes senzilles, seguint model, sobre el conte
Comprensió i expressió escrita
  • Relació entre el vocabulari que es va treballant i la seva representació gràfica i pictòrica
  • Comprensió de textos breus escrits
  • Ordenar frases prèviament treballades en el conte


Aquest treball ha estat tot un èxit doncs, a més de passar-s'ho bé i aprendre, ens serveix per decorar el radiador! ;)

Happy Weekend!!!!

Comentaris

Inma ha dit…
Jo, no paráis... ¡y luego hay quien duda de los aprendizajes en casa!! Me encanta vuestra forma de educar, un centro de interés motivante, un juego... ¡a seguir disfrutando! Un beso.
Unknown ha dit…
Es que aprender jugando es pasarlo bien y, además, no parar de imaginar y crear! Bueno ya lo estás comprobando, día a día, con vuestro lindísimo Acher! Y a medida que crecen, más y más, pues lo que aprenden les ayuda y motiva a continuar ampliando y aprendiendo todo lo que les va interesando saber. Además, también sabes que jugando con ellos cualquier cosa que se les proponga los motiva! Besos saltarines! Que guapa la cama elástica que habéis comprado!!!!

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!