Un premi compartit!

La Nely, del bloc Imaginar sonrisas, ens ha donat una sorpresa al fer-nos anar al seu bloc on ens esperava aquest premi tan bonic! I tot i que jo no sóc gens d'aquestes coses, he de reconèixer que m'ha fet il·lusió per dos motius principalment, doncs a casa s'han posat molt contents car els ha fet molta gràcia i, sobretot, perquè el fet que la Nely penses en nosaltres per compartir el seu m'ha fet sentir bé i recolzada en aquests difícils i durs moments pels que estem passant els meus fills i jo.
Muchas gracias Nely por tu reconocimiento a nuestro trabajo pues ayuda mucho a subir los ánimos y la moral! 


Comparteixo aquest premi amb alguns (doncs no els puc citar tots) dels blocs que segueixo i m'enriqueixen en la meva tasca materna i educativa diària, gràcies a totes i tots per la vostra feina compartida a través de la xarxa!

Apendre amb família un bloc molt vivencial que m'agrada visitar perquè fa gaudir les entrades amb els vídeos que acostumen a il·lustrar-les
Descobrim el món un bloc amb molt material interessant i educatiu per a l'ensenyament-aprenentatge que la Montse i el Pau comparteixen amb els/les altres lectors/es de la xarxa 
pinta la lluna un bloc que m'agrada per totes les activitats i idees que la Marisol i la Sílvia fan i presenten, sempre amb el seu toc elegant i personal
Homeshool en México: Aprendiendo sin escuela un bloc que m'agrada perquè confirma que la consciència, la pedagogia i l'educació no tenen fronteres malgrat les cultures i les llengües siguin diferents! 
pell a pell un bloc on l'entusiasme de la Marina se t'encomana! A més és bilingüe (català/anglès) i aquesta doble feina també la valoro molt!
Poesia Infantil i Juvenil un bloc que m'agrada pels poemes i les il·lustracions que conté i, sobretot, per l'encertada tria i sel·lecció de la Sàlvia a l'hora de publicar-los!
Orca: Observar, recordar, crecer y aprender un dels primers blocs que vaig començar a seguir en els meus inicis per aquest món virtual i que no he deixat de visitar!
De cangrejos y ermitaños aquest també és un dels primers blocs que vaig començar a seguir, sempre m'ha agradat i la Marta em cau molt bé, virtualment, és clar! Car, personalment, no la conec, llàstima!
Un desert a casa un bloc molt interessant que, senzillament, m'agrada visitar, a més, els quadres del Jan m'encanten! 

Per a mi però, tots els blocs es mereixen el premi pel simple fet d'existir doncs ja sabeu que, malgrat sigui una feina gratificant, requereixen temps i dedicació, a més, tots són enriquidors i necessaris per mantenir viva i activa la xarxa!
Petons sincers per a totes i tots! 

Comentaris

paumon ha dit…
Moltíssimes gràcies Lídia, m'ha fet molta il·lusió. Una forta abracada i un petó.
Montse.
Maria i Jordi ha dit…
Lidia moltes gràcies, quin premi més xulo, gràcies per pensar amb nosaltres, sí que és veritat que fa il.lusió, això dels blogs enganxa, je jee.. Una abraçada i felicitats per tota la feinada que feu!
Àfrica ha dit…
Moltes gràcies, Lídia!
Ja li diré a en Jan, que segur que estarà moooolt content! Una abraçada ben forta!
Marisol ha dit…
Enhorabona pel premi Lídia, el mereixes per tot el treball que fas en aquest bloc, per tots el coneixements i experiencies que comparteixes amb nosaltres!! i moltíssimes gràcies per pensar amb nosaltres!
Una abraçada!
Unknown ha dit…
Una abraçada ben forta per totes i tots vosaltres també!
Marvan ha dit…
Ei! Ara sí! Ja veig que ho has canviat.
Deia que m'ha agradat molt aquesta entrada. Se li nota molt de sentiment. I moltes gràcies per incloure'm en aquesta llista tan especial.
Unknown ha dit…
Moltes gràcies a tu també, Marvan! :)Petons sincers!

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!