Més cançons per aprendre anglès i francès!

Estem aprenent aquestes cançons per aprendre vocabulari de les parts del cos, en anglès i en francès, tot cantant i ballant. La d'en Jean Petit ens ha fet molta il·lusió trobar-la perquè la cantem i ballem en català i, ja fa dies, que la volíem aprendre en francès!


Comentaris

Marisol ha dit…
Molt bona idea apendre els idiomes tot cantant!!
Gràcies Lídia!
Unknown ha dit…
Si que és un molt recurs per aprendre idiomes car en una cançó, el vocabulari hi té un sentit, amb la qual cosa, l'aprenentatge del mateix és més significatiu i més senzill, per tant, de retenir i interioritzar. A més la melodia i el ritme ajuden molt a memoritzar els textos de les cançons car aquest "s'enganxa" com si res! Podria dir-te que jo he après, gairebé tots els idiomes que parlo, llegint, traduint i cantant cançons! :)
Gràcies a tu també, Marisol, per visitar-nos!
Inma ha dit…
Lídia, muy buena idea!! La de Jean petit qui danse nos gusta mucho por aquí, la bailaremos y escucharemos también en francés! Mil gracias. besos.
Joel Artigas ha dit…
Molt bona! Quina gràcia el vídeo de Jean Petit.

Està clar que la utilització de les TIC ens faciliten els nostres aprenentatges. El que ens proposes són bons recursos per a practicar i aprendre els idiomes amb els infants.

Gràcies. Salutacions.

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!