Dos Pastissos, molt senzills de fer, per endolcir el paladar... i la Vida!


Aquí teniu dues receptes, que moltes i molts ja coneixeu, de dos pastissos que ens agraden molt, sobretot per berenar, i que no costen gens de preparar, per això es poden fer sempre que venen de gust,... si es tenen els ingredients a casa, és clar!


Comentaris

Joel Artigas ha dit…
Nyam Nyam! Quina gana que m'heu fet entrar! Quina bona pinta tenen aquestes receptes...

Gràcies!!!
Marisol ha dit…
M'encanten els pastíssos de formatge, probaré la vostra recepte
Inma ha dit…
QUé ricas estas recetas y qué ratos tan buenos en familia en la cocina. La cocina para mí es un lugar de reunión, donde poder disfrutar en compañía, donde podemos jugar y aprender, pero sobre todo apreciar el trabajo de nuestras manos, de los procesos, del esfuerzo de cocinar lo que luego vamos a saborear... ¡Un excelente aprendizaje y un bonito y significativo recuerdo! Un beso familia!
Unknown ha dit…
I són molt senzilles de fer, Joel, si els elabores ja ens diràs si t'han agradat! Petons i que et surtin molt bons!

Si t'encanten els pastissos de formatge, estic segura que si el fas, t'agradarà i, a més, no costa gens de fer. A vegades, he provat altres receptes més complicades perquè et sembla que han de ser més bons i sempre torno a aquesta perquè, a casa, és la que més ens agrada! Petons sincers!

Así es Inma, y éstas son las pequeñas grandes cosas, cargadas de aprendizajes positivos y vitales, que no se pueden perder y deben permanecer eternamente, generación tras generación, pues si se pierden corremos el riesgo de perder la Vida! ¿Dónde hay Vida? Donde hay aprendizaje, armonía y alegría como en la cocina! Besos!

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!