Coses boniques que es poden fer amb tovallons de paper i cola blanca!

Amb tovallons de paper decorats i cola blanca, rebaixada amb una mica d'aigua, podem fer moltíssimes coses, nosaltres n'hem fet algunes! Són petits detalls per fer regals elaborats personalment i manual.
És important però, separar el full decorat del tovalló, dels altres que té, segons es mostra en les fotografies

Després només és qüestió d'imaginació i d'anar enganxant el paper amb la cola blanca allà on ens interessi i com. Cal anar amb compte perquè al ser tan fi es trenca amb facilitat. Un cop enganxat, convé esperar que s'assequi una mica abans de cobrir-lo amb cola pel damunt perquè quedi més brillant  i protegit, car mullat es pot trencar quan li passem el pinzell amb la cola per sobre.  Nosaltres hem decorat marcs de fotografies, hem folrat llapis, hem fet llibretes de notes, hem folrat llums de tauleta i, fins i tot, hem fet penjolls de cuir per portar l'encenedor!
Els marcs
Els llapis 
Les llibretes de notes
 
 
El llum
Els penjolls per portar l'encenedor
De ben segur que se us acudeixen més coses per fer car hi ha tovallons de paper molt guapos que donen moltes idees una vegada coneixes la tècnica, que ja heu vist que és ben senzilla,  a més, el paper de tovalló, al ser una cel·lulosa tan fina, s'adhereix sobre molts materials: fusta, cartró, cuir,..., de tal manera que, un cop acabat, sembla que s'hagi dibuixat i pintat a mà!



Comentaris

Marisol ha dit…
Heu fet coses molt boniques amb aquesta técnica!! m'agraden molt els marcs!
Petons.
Joel Artigas ha dit…
Que bonic tot això Lídia! Em sembla que m'has animat a provar-ho de fer. Si no m'ensurto ja t'ho faré saber...

Trobo que expliques coses molt maques! Una abraçada.
Unknown ha dit…
Espero que l'aprofiteu doncs, si us ha agradat! perquè té moltes possibilitats! També vam folrar una làmpada i va quedar molt "xula". De fet, se m'ha oblidat posar-la però demà la hi faré una foto i l'afegiré a l'entrada!
Petons per a vosaltres dos, també!
Qué chulo Lídia, gracias por la idea, creo que me la copio porque se acercan las navidades...
Un beso!
Unknown ha dit…
Hi Nely! Además en esta época hay servilletas de papel muy lindas y originales. También se pueden forrar vasos de plástico para hacer portalápices, quedan muy bonitos y son muy fáciles de hacer para hacer conjuntos de objetos! Si te animas, espero ver tus creaciones en tu blog! Besos!
Anònim ha dit…
HOla!

On es troben tovallons de paper decorats?
Unknown ha dit…
Ara que arriba Nadal és fàcil trobar-ne perquè n'hi ha a bastants llocs: supermercats, els comerços "todo a 100", papereries,...
No et serà difícil, ja ho veuràs! ;)

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!