Tot cercant informació sobre la tardor per la xarxa, hem trobat...

A slideshare, hi hem trobat molts treballs sobre la tardor que ens ajudaran a conèixer i a aprendre moltes coses referents a aquesta estació de l'any que, enguany, ja està arribant!
Gràcies a tots i totes per compartir les vostres feines i experiències!!!!








Comentaris

Inma ha dit…
Muchas gracias por compartirlo!! Besos.
Unknown ha dit…
Cristina, desde nuestro blog os apoyamos y aparte de la entrada puse un gadget que te enlaza con la información sobre la Campaña! Un abrazo
Inma, me agrada que también os sirva! Espero que Asher lo disfrute pues aunque sea chiquinín, los colores, las fotografías, los dibujos, las canciones,... les llaman mucho la atención. Realmente los blogs van muy bien como archivos de recursos que se pueden usar cuando quieres. En la red se encuentra material muy interesante y muy bien elaborado que es de gran utilidad! Besos sinceros!
Joel Artigas ha dit…
Molt bo! No sabia que fins i tot es podia posar so als Slideshare. Quins colors i quins sons té la tardor!

Salutacions.
Unknown ha dit…
Jo tampoc ho sabia i és una meravella que sigui així car es poden fer coses més guapes! M'encanta trobar i poder utilitzar, amb els meus fills, recursos didàctics tan ben treballats per altri que, alhora, et fan aprendre més i et motiven a ser més creatiu amb la feina pròpia. Petons sincers!
Maria i Jordi ha dit…
Lídia moltíssimes gràcies per compartir tot aquest material didàctic, són genials aquestes presentacions de la tardor, molt boniques i clares!

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!