Recuperem el sorral!

Han vingut l'Albert i el Loren a passar uns dies a casa i hem aprofitat per recuperar el sorral que el teniem força abandonat: les fustes que el delimiten s'havien de polir i pintar amb oli de llinosa per protegir-les i la sorra calia renovar-la. A nosaltres ens agrada molt com ha quedat i, sobretot, a l'Henoch i al Pau que, a més, s'ho han   passat d'allò més bé i han viscut l'experiència molt emocionats. De fet, tots ens ho hem passat molt bé preparant i tornant a posar el sorral en forma!


Primer ha calgut netejar-lo bé. Hem tret les fustes, n'hem eliminat una que estava força malament i li hem canviat la forma al sorral.
Després les hem fixat clavant 4 ferros d'uns 50cm, a cada un dels extrems de cada biga.

Un cop fixades per tal que no rodolin, hem abocat la sorra. Ha calgut fer bastants viatges amb la carreta per transportar-la car n'hi havia molta dins del sac!

Així com arribava cada muntanya de sorra, l'Henoch i el Pau l'escampaven pel sorral, tot jugant contents i emocionats!
Però no són els únics que estaven emocionats i amb ganes de tocar, palpar i sentir la sorra entre els dits! L'Albert ha estat estrenant-lo amb ells, tot xerrant de la sorra, del sorral i de la platja mentre jugaven! 
I després de jugar, que millor que un bon bany per llevar la sorra! 
I mentre es banyaven, el Loren ha aprofitat per pintar les bigues amb l'oli de llinosa. 

I aquest és el resultat final d'aquesta feina en equip! 
Moltíssimes gràcies Loren i Albert per la col·laboració i l'ajut!!!! Estem molt contents de tornar a tenir el sorral en condicions!!!!

Comentaris

Marisol ha dit…
Wow, quina feinada!...i com dius amb equip i cooperació tot es més fàcil!!
Petonets!
Unknown ha dit…
Ep Marisol! Quins pots més guapos vareu fer! Ahir no m'anava bé internet i suposo que no et deuria arribar el comentari que et vaig deixar! I si, treballar en equip, a gust i contents, és el millor car sembla que no sigui feina el que es fa i queda molt més guapo tot amb el "bon rotllo" que es genera a més, posteriorment, et queda la feina feta, la satisfacció d'haver-la fet i el bon gust del record d'aquell "dia" que ens ho vam passar tant bé fent això o allò! Petons per vosaltres també!
Inma ha dit…
QUé bien tener de nuevo el arenero... ¡qué disfrute! Y más aún cuando el trabajo se ha hecho en equipo y con muchas ganas. ¡Besos!

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!