Avui: Roscos del pueblo!



El Loren, el pare del Daniel i del Saül, és d'un vilatge de Fuenteobejuna (Còrdova) on per Nadal, és molt típic elaborar i menjar "roscos". Avui, ha vingut a casa i ens n'ha fet un cubell ben ple!, com és costum de fer-ho en el seu poble perquè duren uns quants dies i es poden anar consumint tranquil·lament. Ell se n'ha endut uns quants però déu n'hi do tots els que han quedat!!!!
La veritat però, és que estan molt bons i no crec que durin gaire doncs a casa ens agraden a tots, sobretot, als quatre germans Sinués!!!!
Si us fan ganes de tastar-los, aquí us en deixem la recepta:









Comentaris

paumon ha dit…
Quina gràcia, és el dolç per excel·lència de casa meva, ma amare és d'un poblet de costat de Sevilla (Almaden de la Plata), i també es fan aquests roscos. La meva mare els fa tot sovint i estan boníssims! I també fa uns dolços amb mel que es diuen pestiños, que també estan boníssim!
Fins aviat!
Montse
Unknown ha dit…
Si que es veritat, a Aldea de Cuenca també en fan de pestiños i uns altres dolços que li'n diuen "flores" que també porten molta molta mel. A mi m'agraden més els roscos perquè no són tan dolços i no se'm fan tan empalagosos com les flores i els pestiños!
Petons i a veure si ens podem veure el dia 17 a la Jille!
Inma ha dit…
Uhmmmmmmmmmmm, qué pinta, qué ricos!! Seguro que ya no os quedan! Besos.

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!