Estiu actiu: Les rampes i el passadís ja no rellisquen!

El pare del Daniel i el Saül ha volgut arreglar-nos les rampes i el passadís del pati que va a la terrassa del garatge.
Ha tingut molta feina perquè són força rajoles les que ha hagut de posar!!!!
Avui, per fi, ha posat l’última rajola de la darrera rampa que quedava.
El canvi és molt notori i a tots ens ha agradat molt com li ha quedat, a més, ara ja no relliscarem quan estigui mullat perquè les noves rajoles són de gres antilliscant i, a més, reciclati
Feia molts anys que no veiem al Loren content, responsable i amb ganes de fer coses positives però aquesta obra l’ha fet amb moltes ganes i molt il·lusionat mostrant-nos afecte i alegria que és el que més necessiten el Daniel i el Saül rebre d’ell car és el que més els ha negat, sempre, per agradar i recolzar a qui ens ha volgut el mal.
A mi també m’agrada veure’l content i motivat fent coses perquè en aquest estat mostra el talent i l’esperit positiu que té i que tant s’ha reprimit per fer-nos mal, tot fent-se’n a si mateix malgrat no ho hagi volgut reconèixer tots aquests anys... però...
“Nunca es tarde cuando la dicha es buena” i el més important és rectificar els errors i millorar les actituds si de debò volem aprendre, cultivar-nos i evolucionar com a persones per aprofitar i cuidar la vida pròpia i la que ens envolta, tot deixant-la viure en pau perquè la vida també pugui ser profitosa amb nosaltres.

i Hi ha fàbriques i empreses de ceràmica que no tenen inconvenient en regalar restes de sèrie o remeses que venen amb alguna tara perquè no les poden vendre i les haurien de llençar. D’aquesta manera s’aprofiten i no es malbarata tant material. Són peces noves que surten molt bé de preu perquè només pagues el ciment per col·locar-les!!!!
El trencadís està fet de rajoles que s’havien de tirar i no s’havien ni estrenat!!!!














Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!