Estiu actiu: Endreçant arxius, fotografies i treballs!

Tenir les coses endreçades i ordenades és costós i laboriós però és molt gratificant perquè t'ajuda a guanyar temps quan les necessites i et fa viatjar en el passat quan trobes quelcom que fa molt que no veies i torna a les teves mans perquè n'havies tingut cura i ho havies endreçat i guardat.
Revisar les coses per fer net i tornar a organitzar, forma part del manteniment de l'ordre i la neteja de la llar i és un dels aprenentatges més amplis i difícils però més importants per adquirir responsabilitat i independència en el futur, és a dir, per créixer i madurar correctament car és aprendre a valorar i estimar aquelles petites coses que guarden i contenen la història de les nostres vides.
Avui, endreçant i revisant arxius de l'ordinador, que feia molt que no mirava, he trobat un treball que vaig fer amb el Daniel i el Saül quan eren petits com l'Henoch i el Pau. Avui han recordat, mirant la presentació, que els va costar fer-lo però que el van fer molt contents i al·lucinats (el Power-Point en aquella època era una passada).
A l'Henoch i el Pau els ha agradat molt i els hem explicat com ho varem fer. També farem algun conte amb ells perquè els han entrat ganes i cal aprofitar-les!!!!
Com que ara hem descobert l'Issuu, hem provat de publicar-lo i ens ha quedat així!

Comentaris

Daniel ha dit…
Ma agradat moltissim.
Gracies ^^

Entrades populars d'aquest blog

Un remei natural i meravellós per guarir els refredats, la tos i el mal de coll: El xarop de ceba

Els fruiters de casa: La noguera

Joc de pistes: un recurs didàctic i interdisciplinari!